obec vresova obecni urad 2019 11 17 13.51.10

Objevte kouzlo českých malebných vesniček

Ne každý má sen bydlet ve velkém městě. Ač se může zdá, že město nabízí lepší podmínky pro společenské vyžití nežli malé město či obec, tak právě opak je pravdou. Malá městečka a vesnice mají i přes menší počet obyvatel spoustu různých kulturních a společenských akcí. Pokud chcete okusit trochu uvolněnější a pomalejší způsob života, možná je pro vás život na malém městě či vesnici to pravé.

Jaké jsou výhody života na vesnici?

Z ekonomického hlediska vás vyjde bydlení na vesnici levněji a může vám nabídnout i více prostoru. To jistě ocení nejen jednotlivci, ale zejména rodiny, které se nechtějí tlačit v malém bytě za vysoké nájmy. Na vesnici okusíte, jaké je to být skutečným členem komunity. Čím menší město či vesnice, tím větší sounáležitost se svými sousedy cítíte. I tato skutečnost vede k tomu, že je bezpečnost obyvatel mnohem vyšší než ve městě. Další nespornou výhodou je i bydlení blízko přírody, která láká ke sportovním aktivitám jako je turistika, běh, výlety na kole a mnoho dalšího.

akce 2019 09 28 16.37.52

Vše samozřejmě záleží na preferencích každého z nás, ale poklidná vesnice je pro rodiny s dětmi výborným řešením. Karlovarský kraj může nabídnout nejednu malebnou obci, která bude perfektním místem pro život. Využijte příležitosti bydlet v tomto lázeňském kraji, který oplývá zajímavou historií. Skvělou obcí pro život je obec Vřesová. Nachází se v okrese Sokolov jen 6 km od města Chodov. Obec je obklopena krásnou přírodou a najdete v ní služby jako je pošta, kinosál nebo hřiště. Nabízené hřiště je uzpůsobeno pro tenis, malou kopanou, nohejbal, basketbal a volejbal. Veškeré informace o tom, co je v obci nového, najdete vypsané na úřední desce obecního úřadu Vřesová. Informovanost obyvatel je důležitou součástí každé obce a obec Vřesová není výjimkou. Úřední hodiny obce jsou v pondělí a ve středu pro vyřízení veškerých vašich případných požadavků, a to vždy od 8:00 – 11:00 a od 13:00 – 17:00.