04

K zefektivnění výroby vám pomůže kvalitní obráběcí CNC stroj

Uvažujete, že přišel ten správný čas investovat do nových výrobních procesů a posunout se zase o kousek dál? Pokud se vaše firma pohybuje v odvětví strojírenství či sériové výrobě, tak rozhodně stojí za zvážení, zda není třeba pořídit nový obráběcí CNC stroj.

K čemu všemu se CNC stroj používá a jaké jsou jeho výhody?

Jedná se o obráběcí stroj, který je uzpůsobený pro frézování, vrtání nebo soustružení materiálu. Jako všechno, tak i tyto stroje se neustále zlepšují a předchůdci nejnovějších CNC strojů se liší hlavně způsobem ovládání. Zatímco starší stroje byly řízeny naprogramovanými příkazy, jež se skládaly z kombinace čísel a písmen, tak moderní CNC stroje jsou řízeny hlavně pomocí počítače. To napomohlo k zefektivnění výroby a preciznějšímu zpracování materiálu. Dokáží tak realizovat i náročnější tvary a preciznější detaily. CNC obráběcí stroje jsou již komponentem spjatým zejména s průmyslovým odvětvím, jelikož se používají zejména pro opracování tvrdých materiálů. Avšak kromě tvrdých materiálů může stroj pracovat také s plastem, gumou nebo grafitem. CNC stroj se dá upravit i na specifické požadavky klienta a je tedy i skvělým pomocníkem pro výrobu vlastních dílů i atypů.

02

Pokud i vy hledáte kvalitní CNC obráběcí stroj pro vaši firmu, tak se neváhejte obrátit na společnost CZ.TECH Čelákovice. Firma vyrábí a nabízí moderní CNC stroje v provedení s řídícím systémem SIEMENS ONE. Nabízí také stavbu jednoúčelových strojů, projektování strojních a elektrických zařízení v podobě automatických výrobních linek, speciálních strojů, robotizovaných pracovišť nebo zarovnávacích strojů. Svěřte se do rukou odborníků a zefektivněte vaši výrobu za pomoci nejnovější technologie. Nejen, že zvýšíte produkci, ale také zvýšíte bezpečnost na pracovišti. Jistě nebudete litovat.

Naposledy aktualizováno 7. 5. 2024

Redakce, 24. 4. 2024
Kategorie: Strojírenství