AdobeStock 431514682 1

Najděte si to nejlepší řešení pro realizaci vašich betonových podlah!

Pomalu, ale jistě nastává čas realizací nových staveb a renovací. Jen co se počasí trochu umoudří, tak nejedna domácnost rozhodne, že je ten správný čas bydlet v novém. Součástí každé stavby a nejedné renovace jsou i nové podlahy. Mnoha generacemi osvědčeným typem podlahy jsou podlahy betonové.

AdobeStock 294881770 1 scaled 1

Proč se přiklonit k betonovým podlahám?

Jedná se o jednoduché a efektivní řešení pro vaše podlahy. Nepoužívá se jen v bytových a rodinných domech, ale také v průmyslových halách. Betonová podlaha má mnoho výhod, mezi které patří jeho pevnost, rychlá doba schnutí a ekonomická nenáročnost oproti jiným druhům podlah. Velkou výhodou je i dobrá kumulace tepla. V dnešní době je čím dál tím používanější topení ve formě podlahového vytápění. Díky kumulaci tepla je betonová podlaha skvělým řešení právě i u podlahového vytápění. Další výhodou je i to, že betonové podlahy nepodléhají plísním, takže jsou výborné i do vlhkých prostorů, jako jsou například sklepy.

Nevíte si rady? Nechte si poradit od specializovaných firem.

Pokud nevíte, jaké řešení podlah je to správné pro váš projekt, ať už se jedná o typ podlahy nebo cenovou kalkulaci, zeptejte se odborníků, kteří vám rádi poradí a nemusíte složitě pátrat po informacích. Přesně takovým odborníkem je i firma POK beton s.r.o.. Poptávka nikdy nebyla snadnější. Stačí jen na jejich stránce vyplnit formulář dle vaší specifikace. Ještě v ten den obdržíte cenovou nabídku a při odsouhlasení si jen vyberete případný termín realizace. S betonovými podlahami mají bohaté zkušenosti a používají ty nejmodernější strojně hlazené betonové potěry. Kromě strojně hlazených betonových podlah nabízí i podlahovou izolaci a stěrkové bezespárové podlahy. Objednejte si vaše betonové podlahy u spolehlivé firmy a bydlete v novém bez zbytečných průtahů.

Naposledy aktualizováno 12. 3. 2024

Redakce, 23. 2. 2024
Kategorie: Stavebnictví