2023 12 04 11 48 50 Window

Bezvýkopové technologie i pro náročné podmínky

Při hledání efektivních a šetrných řešení pro infrastrukturní výstavbu jsou bezvýkopové technologie stále více žádanou záležitostí. Následující článek je pak představením jedné z předních firem specializující se na řízené podvrty, protlaky a mikrotunelování, jež přináší vysoké standardy do oblasti bezvýkopových technologií.

Ve svých nejnovějších projektech využívá tato společnost nejmodernější vrtné stroje PRIME-DRILLING a GRUNDODRILL, které jsou ideální pro podvrty komunikací, vodotečí, železnic a mikrotuneláž. Takovéto jejich špičkové technologie poté umožňují vždy bezchybné provedení řízených podvrtů, a to i v náročných podmínkách, díky čemuž lze od této firmy očekávat perfektně provedenou práci v jakékoliv situaci.

Jejich specialitou je řízeném vrtání (HDD) s výplachem, přičemž v jejich schopnostech je možnost pracovat v horninách o tvrdosti 1 až 7, délkách až 800 metrů, průměru vrtu až 1200 mm a průměru potrubí až 1000 mm. Zkrátka přizpůsobí se prakticky jakémukoliv povrchu. 

jicin 3

Efektivní vrtání od Postolky

Unikátnost této firmy ale spočívá nejenom v dokonalé technologické výbavě a bezchybné realizaci vrtů, ale i v dlouholetých zkušenostech. Konkrétně tato firma, jež vzešla z dílny Ladislava Postolky v roce 1992, se řadí mezi nejzkušenější dodavatele řízených podvrtů v České republice. Mohou se pyšnit kupříkladu realizací desítek kilometrů řízených podvrtů při výstavbě vodovodů a tlakových kanalizací. Krom toho za poslední roky investovali hned do šesti nových vrtných souprav. 

I přes své zkušenosti tedy tato společnost nezůstává pozadu v dynamicky se rozvíjejícím odvětví bezvýkopových technologií. Pro ty, kteří tedy hledají inovativní a spolehlivé partnery v oblasti bezvýkopových technologií, je Postolka-Drilling s.r.o. rozhodně trefou do černého. Tato firma totiž mění zažitou praxi vrtání ve prospěch efektivnějších, šetrnějších a perspektivnějších vrtů.