pexels mike bird 192364

Mějte stoprocentní jistotu o vašich zásilkách po celé Evropě

Přeprava zásilek a zboží nesouvisí jen s Vánocemi, ale jsou potřebné po celý rok. Avšak Vánoce jsou obdobím, kdy je přepraveno nejvíce zásilek v roce. Zaslat zásilku, materiál nebo zboží z bodu A do bodu B bez zbytečných zdržení a průtahů je něco, s čím v dnešní době již počítáme. Ať už se jedná o mezinárodní nebo vnitrostátní přepravu.

Co očekáváme od spolehlivé přepravy?

Není to jen o přepravě, ale také jistotě doručení a samozřejmě o její rychlosti. Jsou zásilky, které nespěchají, ale u jiných chceme expresní doručení, kdy včera bylo pozdě. Kvalitní přepravce by měl být schopen zajistit právě i expresní doručení. Také by měl každý dopravce reagovat na přání klienta a uzpůsobit přepravu jeho potřebám. Všichni řidiči musí být řádně poučení o bezpečnosti převozu nákladu a samozřejmě i všech znalostech, jež jsou potřeba při pohybu jak na tuzemských, tak i mezinárodních silnicích. Pro efektivní dopravu je třeba mít plán přepravy pro ekonomicky i časově nejvýhodnější zajištění přepravy. Přepravce by měl mít pro různé variace přepravovaného zboží uzpůsobený i vozový park.

uvodni

Přesně takovou společností je i rodinná přepravní společnost K&P Transport. S přepravou má mnohaleté zkušenosti již od roku 1990. Neposkytuje dopravu zboží pouze vnitrostátní ale zajišťuje i mezinárodní dopravu, a to po celé Evropě. Disponují vlastním vozovým parkem vybaveným satelitním sledováním pro přesné udání polohy vozidla. Samozřejmostí jsou zaškolení řidiči, kteří pravidelně prochází školením a také lékařskými a psychologickými prohlídkami. Nabízí také tým jazykově vybavených dispečerů, kteří vám budou k dispozici 24 hodin denně. Vaše zboží si také můžete nechat uskladnit ve skladech společnosti. Zkrátka o vaše přepravované zboží mít strach nemusíte a s jistotou můžete počítat s rychlou a spolehlivou přepravou.

Naposledy aktualizováno 1. 12. 2023

Redakce, 20. 11. 2023
Kategorie: Dodavatelé