photo 1624727828489 a1e03b79bba8

Zkušený gynekolog u Brna – preventivní péče, diagnostika a léčba

Jaká ambulance poblíž Brna se pod vedením zkušeného gynekologa zaměřuje na poskytování komplexní péče v oblasti ženského zdraví? Na následujících řádcích vám představíme gynekologickou ambulanci jejíž spektrum služeb pokrývá nejenom preventivní péči, ale také diagnostiku a léčbu různých gynekologických onemocnění.

Základem všeho jsou pravidelné gynekologické prohlídky, které nabízí jakožto součást svých preventivních zdravotnických programů. Tyto prohlídky navíc nejsou pouze o diagnostice, ale také o prevenci a včasné detekci potenciálních problémů. V průběhu prohlídky věnuje zdejší gynekolog každé pacientce individuální pozornost a dává jí ucelené poradenské služby, například v oblastech klimakteria a antikoncepce. Funguje zde i těhotenská poradna.

photo 1654931800911 7a9cfb3b7c17 1

Moderní technologie (včetně kardiotokografie) a moderní vybavení gynekologické ambulance sídlící v Zastávce jim umožňuje provádět i ultrazvukovou diagnostiku s využitím vaginální sondy. Tato metoda poskytuje detailní a přesné informace o stavu reprodukčního systému. 

Vaše zdraví i zdraví vašeho dítěte je tu v dobrých rukách

Aby dokázali nabídnout svým pacientkám skutečně odbornou péči na nejvyšší úrovni, tak spolupracují s gynekologickým poradenským oddělením v Ivančicích a v Brně. Za pochvalu rozhodně stojí i zodpovědný přístup k oboru porodnictví. Zdejší gynekolog věnující se diagnostice gravidity, sledování žen v průběhu gravidity a pravidelnému ultrazvukovému sledování plodu se navíc může opírat o dlouholeté zkušenosti a několikero odborných atestací.

MUDr. Vaňatka Tomáš, jenž má absolvováno lékařské vzdělání na Masarykově univerzitě, se tak postará o to, že každá žena, jež navštíví jeho gynekologickou ordinaci bude mít přístup k profesionální a empatické gynekologické péči. Zkrátka v Gyvana Fem dokáží garantovat maximální kvalitu svých služeb v oboru gynekologie a porodnictví.

Naposledy aktualizováno 30. 11. 2023