zbr1504 e1711355181874

Spolehlivá ochrana při práci

Liberecká společnost OSAPO, s.r.o. je maloobchodním i velkoobchodním prodejcem ochranných pracovních pomůcek. Najdete zde širokou nabídku rukavic, obuvi, oděvů, ochrany hlavy, zraku, sluchu a dýchání, bezpečnostních pomůcek a drogerie. Dále nabízí služby své šicí dílny a výrobny obalů. V Libereckém regionu hraje významnou roli v oblasti svého podnikání. Společenský význam má také její dlouhodobá podpora a spolupráce s neziskovými subjekty, jmenovitě s HC Bílí tygři Liberec, Krajskou nemocnicí Liberec, Domovem důchodců Český Dub, TJ Sokol Rozstání, Divadlem F. X. Šaldy a centrem pro podporu rodiny a dítěte Lira. Díky tomu, že zaměstnává více než 60 % pracovníků se změněnou pracovní schopností, je zaregistrovaná jako „chráněná dílna“.

zbr1517

V šicí dílně nabízí zakázkové šití pracovních oděvů v rozmanité škále materiálů, barev a velikostí, a to již od jednoho kusu. Mají zde dlouholeté zkušenosti s šitím oděvů pro pracovníky v automobilovém průmyslu, strojírenství, stavebnictví, gastro oboru, potravinářství, zdravotnictví, záchranném sektoru a dalších odvětvích. Co se materiálu týče, pracují v dílně s keprem a plátnem ze 100% bavlny, směsovými materiály, softshellem a outdoorovými látkami, fleecem, PVC s nátěrem i bez, netkanými materiály, látkami s nehořlavou či vodoodpudivou úpravou a reflexními páskami. Veškeré individuální požadavky ohledně velikostí, uspořádání kapes, zesílení různých částí oděvu či našití reflexních pruhů jsou zde vítány a plně respektovány.

Dále se společnost věnuje výrobě polyethylenových a kartonových obalů. Nabízí obaly z bublinkové a pěnové fólie, sáčky se samolepicí klopou i bez ní, strečové fólie pro ruční i strojní balení, tepelně smrštitelné fólie, pásky a další obalové příslušenství. Z kartonových obalů, vyrobených z různých tlouštěk plně recyklovatelné vlněné lepenky, nabízí klopové krabice i krabice s víkem, proložky, ochranné rohy a mnoho dalšího.

Naposledy aktualizováno 5. 4. 2024

Redakce, 25. 3. 2024
Kategorie: Dodavatelé