konstrukcni kancelar 2 1ef8d512

Vše nezbytné pro průmyslovou automatizaci 

Česká firma Mgr. Bohumila Říhy se specializuje na průmyslovou automatizaci, zejména na vývoj a výrobu speciálních strojů, pro které neexistují žádná běžná standardizovaná řešení – všechno tedy dělají na míru. Tato firma konkrétně nabízí komplexní služby od konstrukce a vývoje těchto strojů, přes kovovýrobu, svařování a elektroinstalaci až po 3D tisk a automatizaci procesů. Zkušení pracovníci této společnosti jsou tedy vždy schopni na základě požadavku zákazníka vyvinout a navrhnout kompletní vývoj produktu, který pomůže s průmyslovou automatizací. Konstrukční práce provádějí v programu Autodesk Inventor, jež je jedním z nejpoužívanějších CAD/CAM aplikací na trhu.

3dtisk 2 86cc1994

Další klíčovou oblastí činnosti firmy je kovovýroba. Vyrábí jednotlivé díly i celé kompletní sestavy připravené k provozu, a to opět čistě na základě požadavku zákazníka. Svařuje je totiž dle jeho specifikací – je schopna svařovat jak běžné, tak i nerezové oceli. Stejně tak podle přání zákazníka zajistí kompletní výrobu, seřízení, zapojení, spuštění a testování strojů a linek.

V průmyslové automatizaci je budoucnost

3D tisk je další oblastí, kterou se v této společnosti zabývají. Jmenovitě je tato společnost se sídlem v Perninku schopna vytisknout prototypové díly, sestavy, případně i malé výrobní série. Díky vlastnímu vývoji a technologiím může nabízet svým zákazníkům širokou škálu možností a kreativních řešení. AUTOMATIZACE ISOS AUTOMATION je nicméně tou hlavní oblastí, na kterou se tato firma specializuje.

Proč jít tedy do spolupráce s touto společností? Důvody jsou prosté. Jednak nabízí moderní a inovativní přístup ke každému projektu, a to v oblasti konstrukce strojů, kovovýroby, 3D tisku i automatizace, a zároveň vás dokonale připraví na budoucnost – bez průmyslové automatizace jde v dnešní době už jenom stěží konkurovat.

Naposledy aktualizováno 11. 3. 2024

Redakce, 24. 4. 2023
Kategorie: Technologie