Bojujte se suchem efektivně

Sucho je v posledních letech pro zemědělce stále větším strašákem. Bez vody úroda neporoste a jen na počasí samotné, že poskytne dostatek závlahy, aby se rostlinám dařilo, se už spolehnout opravdu nedá. Proto stále důležitější roli hraji dobře navržené a efektivně zpracované závlahové systémy. Na ty je odborníkem a významným dodavatelem firma Aqua Industrial. Tato firma se díky dlouholetým zkušenostem jejích pracovníků dostala za poměrně krátkou dobu do podvědomí mezi uznávané dodavatele ve svém oboru. Hlavním cílem společnosti je zajištění dokonalých služeb zákazníkům v oblasti čerpací techniky, závlahových systému, technologií zasněžování a příbuzných oborech. 

Pro pěstování zeleniny na menších i větších pozemcích dodává společnost velkoplošné závlahy. K zavlažování zemědělské půdy tlakovou vodou skvěle obstará pásový zavlažovač s postřikovačem. U Aqua Industrial si můžete vybrat z velmi široké nabídky těchto řešení. Kapková závlaha trvalých kultur je systém závlahy, který umožňuje dodávat vodu k rostlinám pomocí kapkovacích hadic a obslužných armatur i v době největšího sucha. Jako vodní zdroj je možné použít jak povrchové zdroje – potoky, rybníky, řeky, závlahové nádrže, tak i hlubinné zdroje vody – studny. Kapková závlaha je velice úsporná. Minimalizuje odpar vody a zavlažuje jen místa, kde je vody nejvíce potřeba.  Dále společnost nabízí mobilní čerpací jednotky, postřikovače i rekonstrukci potrubí a dávkování.

Pokud byste si nebyli jistí, jaké řešení je pro vás to pravé, nabízí firma také služby své projekčně – konstrukční kanceláře. Ta vám je schopna navrhnout, vyprojektovat a dodat komplexní řešení investičních celků na klíč. Stavby závlahových systémů se skládají z prvotřídní studie a návrhu řešení, projektové dokumentace včetně rozpočtů, dále firma zajistí samotnou výstavbu, zprovoznění sytému a zaškolení personálu i online záruční i pozáruční servis.