Sbírání modelů aut je krásný koníček

Sběratelství patří mezi oblíbené koníčky. Někdo sbírá známky, jiný například pivní pod tácky, co si ale dlouhodobě drží velkou popularitu je sbírání modelů aut. Málokdo je tak bohatý, aby mohl sbírat opravdové vozy, ovšem svou lásku k autům může projevit právě skrze sbírání modelů automobilů. Může tak mít pocit, že vlastní legendární vozy. Také pokud si zařizujete nový obývák nebo pracovnu, mohou být modely automobilů originálním doplňkem, který zaujme každou návštěvu a vám bude dělat radost i ve vašem volném čase. Navíc jakmile vás sběratelství modelů aut jednou pohltí, zjistíte, že existuje spousta zajímavostí, mnoho věcí, které se ještě můžete dozvědět, naučit a sběratelství zcela propadnete.

Dovozem sběratelských modelů se zabývá i firma Fox Toys.  Tato firma byla založena v roce 1995 a již od svého vzniku se zabývá dovozem modelů aut pro sběratele a jejich následným maloobchodním i velkoobchodním prodejem. Firma navíc dodává modely aut i přímo automobilkám, prodejcům aut a reklamním agenturám, které mohou modely využít pro svou propagaci. Fox Toys s spolupracuje s takovými velikány jako je Porsche Interauto, Scuderia Ferrari, A.M.T. Mobil nebo i Tatra Museum Kopřivnice a mnoho dalších. Firma se také zabývá návrhem a realizací reklamních potisků na modely automobilů.

Ve sbírce firmy Fox Toys najdete modely automobilů známých značek (PMA Minichamps, Ixo Models, Norev, Schuco), modely motorek, letadel, tanků a také plastové stavebnice a potřeby pro modeláře. Modely aut můžete koupit na e-shopu nebo osobně navštívit prodejnu modelů aut Praha 9 na ulici K Žižkovu. V obchodě se můžete jako začínající sběratel poradit se zkušenějšími, můžete se zeptat na vše důležité a prohlédnout si velký výběr modelů aut naživo. Pokud nejste z Prahy a ani sem nemáte cestu, můžete využít e-shop, kde najdete velký výběr modelů všech velikostí, doplňků pro sběratele, knih a mnoho dalšího.

Naposledy aktualizováno 8. 8. 2022

Oleksandra Lyalyk, 14. 7. 2022
Kategorie: Dodavatelé