Nenechte doma škodit škůdce

S létem, větráním a neustále otevřenými okny se občas stane, že se nám do domácnosti nastěhují škůdci. Na půdě se mohou usadit myši nebo kuna (které jsou ale spíše zimním problémem, protože se stahují do domů za teplem), případě okny může dovnitř vlétnout otravný hmyz, moli, mravenci a další havěť. Jakmile se u vás škůdci jednou zabydlí, zbavuje se jich jen těžko. Navíc s sebou mohou přinášet nemoci ale i škodí našemu majetku, když si s radostí pochutnávají na našich zásobách. V takovém případě nezbývá nic jiného než si pozvat firmu zaměřující se na deratizace, desinsekce nebo dezinfekce. Pokud jste z Prahy můžete oslovit firmu Asana servis nabízející všechny tyto služby.

V případě, že jsou vaším problémem hlodavci, je v první řadě třeba zabránit jejich pronikání do objektů. Následuje důsledný úklid i potravin a veškerého odpadu. Vzhledem k závažnosti onemocnění, které hlodavci přenášejí, je nutné provádět deratizaci pravidelně, preventivně (minimálně 2x ročně jaro, podzim). Deratizace Praha nabízejí kompletní program integrované ochrany proti škůdcům (monitoring, úplné vyhubení, monitoring) a administrativní evidenci dle požadavků systému ISO, HACCAP a pravidelný servis. Pro veškeré účely hubení škůdců používá firma pouze registrované přípravky a dodržuje zákonná nařízení a místní předpisy pro deratizace.

Dezinsekce Praha se postará o potlačování výskytu členovců přenášejících původce nakažlivých chorob, bodajících nebo obtěžujících člověka či domácí a hospodářská zvířata, eventuálně působící škody na zásobách a majetku. Firma Asana Servis zaměřující se na deratizace škůdců Praha vám pomůže zbavit se molů, mravenců, štěnic, švábů a dalších. Mimo to firma nabízí také dezinfekce Praha. Dezinfekce slouží k zneškodnění mikroorganismů pomocí chemických, fyzikálních nebo kombinovaných postupů. Pracovníci firmy jsou na všechny práce odborně vyškolení a při své práci používají vysoce účinné a kvalitní přípravky.

Naposledy aktualizováno 9. 8. 2022