V právech je se neustále co učit

Vzdělání má v dnešním světě svůj nepopiratelný význam. Žijeme v době znalostí a informací, kdy na základě dobrého vzdělání si člověk dokáže snáze najít kvalitní zaměstnání, méně se musí bát nezaměstnanosti a často si i lépe vydělá. Na rozvíjení svých znalostí není nikdy pozdě a v každém věku se hodí udržovat si přehled o svém oboru a učit se novým věcem. To platí obzvlášť pro právníky, advokáty a další profese zabývající se legislativou, která se neustále aktualizuje a mění.

To ví i agentura Bova zaměřující se na profesionální vzdělávání dospělých. Agentura nabízí a zajišťuje odborné semináře, kurzy a školení především v právních a na právo navazujících oborech. Vzdělávací činnost se soustředí na široký okruh právních odvětví, sahající od občanského a obchodního práva (včetně práva autorského), přes právo pracovní či právo sociálního zabezpečení, až po právo správní, finanční, životního prostředí, stavební, daňové, problematiku účetnictví a mnohé další oblasti.

Jedním ze základních principů agentury je důraz na vysokou odbornost lektorů. Bova spolupracuje výhradně se špičkovými experty v daných oblastech, aby mohla svým zákazníkům poskytovat ty nejrelevantnější informace od těch nejpovolanějších zdrojů. Na seminářích a kurzech se tak často setkáte přímo s autory nebo spoluautory legislativních norem, a také soudci či uznávanými advokáty. Témata seminářů jsou vždy aktuální, Bova flexibilně a nepřetržitě reaguje na chystané i nastalé legislativní změny, na novou judikaturu i na ostatní faktory ovlivňující každodenní praxi jejich zákazníků. Široká nabídka akcí je profilována tak, aby uspokojila jak odbornou veřejnost, tak laiky a běžné uživatele. Více o kurzech se můžete dozvědět na infolince 800 100 539 nebo na webových stránkách agentury.

Naposledy aktualizováno 9. 8. 2022