pexels pixabay 256417 scaled

Škola zaměřená na rozvoj nadaných dětí

Je jenom přirozené, že každý rodič chce pro své dítě jen to nejlepší. To zahrnuje i výběr vhodné základní školy, která bude vašeho potomka náležitě rozvíjet, bude mu věnována dostatečná pozornost a najde si v ní skvělý kolektiv. Pokud jste z Prahy 9, určitě jste již slyšeli o soukromé základní škole Métis. Tato soukromá škola Praha nabízí individuální přístup k žákům, který je možná díky malému počtu dětí ve třídě, Učitelé tak pomocí funkčních prvků a moderních výukových metod mohou rozvíjet talenty jednotlivých dětí a věnovat jim dostatek času a pozornosti a pozornosti. Právě nadané děti ocení individuální přístup věnující se jejich talentům.

pexels pavel danilyuk 8423404

Métis je škola s výukou angličtiny už od první třídy, doplněnou o hodiny s rodilým mluvčím. Ve škole je také rozšířená výuka hudby a sportů (disponibilní a zájmové hodiny). Děti si mohou vybrat z celé řady zájmových kroužků, jako je gymnastka, tanec, cizí jazyky, hra na hudební nástroje, sporty všeho druhu, ale i logika nebo programování. V létě škola připravuje pro děti příměstské tábory zaměřené na angličtinu, vědecké pokusy i šifry a hádanky. Během školního roku děti chodí za kulturou a jezdí na řadu poznávacích výjezdů i kurzů.

U zrodu soukromé školy Métis stáli pedagogové, kteří značnou řádku let pracovali na státní základní škole rodinného typu, která integrovala poměrně velký počet dětí se speciálními výukovými potřebami a v posledních třech letech se zaměřila i na integraci dětí nadaných a mimořádně nadaných. Proto se můžete spolehnout na bohaté zkušenosti pedagogů, kteří ví, jak s nadanými dětmi pracovat a poskytnout jim co nejlepší prostředí pro další rozvoj. K základní škole patří i mateřská školka.

Naposledy aktualizováno 9. 8. 2022