koschin

Potřebujete právníka, co teď?

Pokud neznáte žádného právníka osobně, nebo nemáte známého, který by vám mohl poradit, musíte si poradit sami. Můžete se zeptat na doporučení například svého finančního poradce. Je důležité nevybírat právníka jen podle dobré reklamy a hezkého webu. To jen znamená, že si právník může (a chce) dovolit dobrou reklamu a hezký web. Víc reklamy neznamená více kvality. Také berte s rezervou hodnocení právníků na online portálech. Dobré hodnocení může být zase součástí reklamy, nebo naopak negativní hodnocení může přijít od pomstychtivé nepřátelské strany, proti které právník pracoval.

Podle čeho tedy vůbec můžete vybírat? Nejlepší je domluvit si osobní setkání s právníkem, probrat váš problém a vy už ucítíte, jak si navzájem sednete a jak se vám daný člověk jeví. Pokud tedy hledáte kvalitního právníka, můžete se také obránit přímo na Advokátní kancelář JUDr. Zdeňka Kryštofa Koschina. Tato advokátní kancelář je připravena vám poradit v právních záležitostech, a to jak ve vztazích se zaměstnanci, tak s obchodními partnery a zákazníky. Nabízí také daňové a účetní služby, abyste měli v pořádku své finance. Zpracovávají i mzdové a personální agendy. Neřešte každou oblast s někým jiným, advokátní kancelář JUDr. Zdeňka Koschina se o vás postará kompletně.

pexels pixabay 48148

Kancelář nabízí právní služby v České republice i na Slovensku. Zajišťuje také zastupování před Evropským soudem pro lidská práva. Největšími specialisty jsou na právo ústavní, pracovní, obchodní, daňové, občanské, stavební, správní, rodinné a trestní. Hlavou této kanceláře je právě JUDr. Zdeňek Koschin, který je advokát od roku 1996, komerční právník od roku 1991 a předtím byl několik let v podnikové praxi. JUDr. Zdeněk Koschin pochází z dlouholeté rodinné linie právní tradice, už jeho prapraděd Josef rytíř Koschin z Freudenhofu byl presidentem Obchodního soudu v Praze a další mužští potomci ho následovali. Pokud si tedy potrpíte na tradici, kompletní právní poradenství, kvalitní služby a potřebujete advokáta v Praze, pak můžete tuto kancelář oslovit.