64ccz

Profesionální čisticí prostředky – aneb když čistota vyhrává a kvalita rozhoduje

V mnoha odvětvích jsou kladeny velmi vysoké požadavky na čistotu a hygienu. Proto jsou potřeba kvalitní čisticí a dezinfekční přípravky a optimalizovaný úklidový a hygienický plán. Na českém trhu již přes patnáct let působí ryze česká firma MPD plus jejíž název odkazuje na to, co dodává, tedy mycí, prací a dezinfekční prostředky. Profesionální čistící prostředky s nejvyšší kvalitou nacházejí svá uplatnění především v potravinářství, zdravotnictví, v komunálním úklidu a službách, dále také při používání moderních technologií ve velkoprádelenství. Široký sortiment výrobků umožňuje navrhnout vysoce efektivní řešení pro mnohé oblasti, kde se běžné prostředky drogistického trhu stávají neúčinnými.

vyrobni program
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Společnost si na trhu vydobyla své místo díky vysoké kvalitě a účinnosti prostředků s vysokou úrovní hygieny ošetřovaných ploch a prostor zákazníka, a to vše za přijatelné ceny. Vysoká účinnost prostředků umožňuje snížit dávkování a tím i zlepšit ekonomiku sanitačního procesu a snížit množství chemikálií v životním prostředí.

Prostředky MPD plus samy o sobě svým složením minimalizují dopady na životní prostředí a možnost nechat si vytvořit úklidový a hygienický plán na míru zase nabízí optimalizaci čistícího procesu a šetření prostředky.

Pro potravinářský průmysl MPD plus dodává prostředky pro průmyslové myčky nádobí, které se řadí už několik let k nejlepším na trhu. Firma dále vyvinula speciální úklidovou řadu výrobků především pro hotely a úklid v administrativních budovách. MPD plus se zabývá také technologií pracího procesu a jeho optimalizací.

Naprostou novinkou na trhu, speciálně vyvinutou firmou MPD plus je revoluční mikroemulzní dekontaminační technologie pro údržbu zásahových oděvů hasičů. Výzkumné centrum firmy zaměřené výlučně na profesionální produkty pro IZS nebo armádu na vývoji této technologie spolupracovalo s hasiči. Dále se MPD plus zabývá také výrobou prostředků pro osobní hygienu, mytí a ochranu rukou. Tyto kosmetické prostředky jsou vždy součástí hygienických plánů.

Naposledy aktualizováno 11. 7. 2024