Pozvěte si na sádrokartonové konstrukce jen ty nejlepší odborníky

Sádrokarton je díky svým unikátním vlastnostem velmi oblíbeným materiálem, bez kterého se neobejde prakticky žádná podkrovní stavba. Mezi jeho hlavní přednosti patří rychlost realizace sádrokartonové konstrukce – lehké sádrokartonové desky se snadno řežou, pracuje se s nimi nasucho, snadno se montují a vzniká po nich minimální odpad. Díky rychlosti realizace šetří sádrokarton nejen čas ale i peníze, a to je to sám o sobě levný materiál. Sádrokarton je proslavený především svou lehkostí, díky které se využívá pro odlehčení domu, může sloužit na stavbu podkroví, příček i podhledů. I když je lehký je pevný a má výborné tepelně izolační vlastnosti. Při stavbě podkroví je důležité, aby nás nerušil hluk z ulice, a proto se dodávají i sádrokartony se skvělými hlukově izolačními vlastnostmi.

Díky svým vlastnostem nachází sádrokarton široké uplatnění. Ve kterémkoliv podlaží si dík příčkám můžete vybudovat šatnu nebo spižírnu, do předsazených sádrokartonových stěn zase schováte veškeré rozvody. Křivé stěny a stropy sádrokartonem prostě obložíte, vyrovnáte nerovnosti, a ještě i zateplíte. U vysokých stropů, kudy zbytečně uniká teplo můžete sádrokarton využít jednak pro izolaci a pro získání schovaných skladovacích prostor, které vám neubírají obytné místo. 

I když j práce se sádrokartonem snadná, rychlá a čistá, je lepší si na ni pozvat odborníka. Správné ukotvení sádrokartonových desek k nosné konstrukci je alfa a omega úspěchu a musí být provedeno správně. Pozvěte si proto Drahomíra Chudého, který má se sádrokartonovými konstrukcemi více než dvacetileté zkušenosti. Tento zkušený a šikovný řemeslník vám zhotoví podkroví, podhledy, předstěny i příčky. Zákazníci si ho chválí díky rychlé domluvě, dodržování termínů i kvalitně odvedené práci. Za zmínku stojí i profesionální komunikace a preciznost odvedené práce. Pan Chudý zvládne reagovat na nečekané situace a překážky na stavbě a všechny je vždy vyřeší ke spokojenosti svých zákazníků.