Sjednejte si pravidelné čištění septiku dříve, než vám přeteče

Ne každá domácnost či firma je napojena na veřejnou kanalizaci, nebo má k dispozici na vlastním pozemku výkonnou čističku odpadních vod. V takovém případě je řešením septik, který je však potřeba pravidelně čistit a zajistit z něj odvoz fekálií. Čištění septiků, jímek i žump musí provádět specializovaná firma, která zajistí ekologickou likvidaci odpadů. Pokud máte ve Zlínském kraji nebo na Kroměřížsku odlehlou chatu nebo chalupu, u které máte septik, pak je tu pro vás firma pana Stanislava Kojeckého z obce Ludslavice. Tato firma se specializuje na odvoz a likvidaci odpadů. Můžete si domluvit jak jednorázový vývoz a vyčištění septiku, tak i pravidelné vyvážení žumpy, abyste se nemuseli bát, že přeteče. V rámci čištění zajistí tato firma důkladný proplach septiku díky čemuž vás nepostihne žádná nepříjemná havárie.

Pro kontrolní orgány musíte mít potvrzení, že byl odpad ekologicky zlikvidován. Toto potvrzení vám firma samozřejmě vystaví a vy si nemusíte dělat s ničím starosti. Čekací lhůty jsou velmi krátké a př jednorázovém odvozu odpadu si zrovna můžete s panem Kopeckým domluvit také pravidelné čištění a cenovou nabídku. V případě nepříjemných havárií za vámi jeho firma dojede v jakoukoliv denní či noční dobu v co nejkratším čase po celém Zlínském kraji.

Mezi další služby firmy Stanislava Kopeckého patří vývoz lapačů tuků z jídelen. Školní i závodní jídelny a restaurace se často potýkají s problémem, jak odstranit tukové lapoly. V takém případě stačí zavolat tuto firmu a dorazí vozidlo s příslušnou technikou a proškoleným personálem, který se o likvidaci odpadů postará. Firma si poradí také s kaly z čističek nebo s výpalky z pálenic. Dále nabízí zájemcům z oblasti stavebnictví čištění fekálních kontejnerů a sociálních zařízení, která jsou umístěna na staveništích. Firma disponuje technikou, která umožňuje přístup i do těžko dosažitelných míst.