Technologický pokrok k lepšímu zisku vašeho podnikání!

Mnoho společností pohoří na tom, že se bojí investovat do nových technologií. Přitom je to velmi důležitou součástí každé firmy. Technologie se neustále posouvají a je třeba s nimi držet krok. Ač se může jednat o nákladnou investici, tak například v případě dobře vybraného stroje se tato investice vyplatí v relativně krátké době. Nové stroje mohou práci dělat rychleji, efektivněji a ve větší kvalitě. Všechny tyto vlastnosti pak budou mít vliv na umístění firmy na trhu a utvrzení či nabytí konkurenční výhody. Jedná se o velké množství oborů, kde je nejnovější technologie klíčová. Potravinářský průmysl je jistě jedním z nich.

V případě potravinářského průmyslu musejí veškeré stroje odpovídat veškerým normám, nejen pro udržení stoprocentní bezpečnosti při manipulaci se stroji, ale samozřejmě musejí být stoprocentně nezávadné. Často se proto jako nevhodnější materiál pro výrobu strojů, jejíž hlavní cíl je práce s potravinami, využívá nerezová ocel.

Kvalitní stroje a komponenty můžete najít u společnosti Strojírna Kukleny spol. s r. o.. Strojírna vznikla v Hradci Králové již v roce 1992. Zabývá se výrobou strojů a zařízení pro potravinářský průmysl, a to hlavně pro masný a mlékárenský průmysl. Kromě strojů pro potravinářský průmysl vyrábějí a montují elektromechanické lineární pohony pro ovládání vrat a obtoků plavebních komor jako plnou náhradu hydraulických válců a automatizaci ovládání vodárenských uzávěrů (šoupátek). Mohou také nabídnou zakázkovou výrobu stroje jako speciální převodovky, komponenty převodovek a turniketů a sklápěcí mechaniku. Pokud máte nějaké speciální přání, mohou vyrobit zařízení dle výkresové dokumentace zákazníků, ale i zakázkovou výrobou jednoúčelových strojů s využitím vlastních konstrukčních kapacit. Posuňte vaši firmu vpřed a investujte do nových strojů právě ve Strojírně Kukleny.

Naposledy aktualizováno 20. 2. 2024

Redakce, 6. 2. 2024
Kategorie: Strojírenství