upraveny obrazek 3

Kvalitní lodě a výkonné motory, které vám přirostou k srdci

Společnost LVXPro s.r.o. mající dlouholetou tradici v oblasti lodního odvětví přichází se širokou a pestrou nabídkou pro všechny milovníky vodních radovánek. Konkrétně již více než 20 let se tato firma specializuje na výrobu, prodej a servis lodí a lodních motorů. Svým zákazníkům tedy poskytují nejenom kvalitní a spolehlivé výrobky, ale také zázemí pro údržbu a opravy, jež zajistí, že jejich vodní dobrodružství budou vždy probíhat bez problémů.

ki1

Od motorových člunů po lodě určené pro rybáře, přes pramice a veslice, až po nafukovací čluny – LVXPro provozují e-shop lodniobchod.cz, kde nabízí vskutku široký výběr vodních prostředků, které jsou jako ušité na míru pro každého, kdo má rád zábavu na vodě. Samozřejmostí je nabídka doplněná potřebným nářadím a vybavením, jako jsou elektromotory, pádla a vesla, vodotěsná pouzdra, sonary nebo plovací vesty. Díky tomu už nikdy nebudete muset hledat, kde najdete to nejlepší pro své vodní radovánky – vše zde totiž mají pod jednou střechou.

Lodím i motorům pro ně skutečně rozumí

S moderním designem, precizním zpracováním a nekompromisní kvalitou jsou jejich lodě skvělou volbou pro každého, kdo hledá nejlepšího parťáka pro svá vodní dobrodružství. Jak již bylo naznačeno, tak nabídka LVXPro navíc nekončí pouze u prodeje. Společnost si zakládá na dlouhodobých vztazích se zákazníky a proto nabízí komplexní servis a údržbu pro lodě a lodní motory. Můžete se tudíž spolehnout, že vaše vybavení bude díky této firmě vždy v optimálním stavu pro bezpečné lodní vyjížďky.

LVXPro s.r.o. se vždy snažila hledat to nejlepší pro své zákazníky, a proto v nedávní době oznámila přírůstek do své rodiny kvalitních výrobků pro rybáře i ostatní lodní nadšence – značku lodí Kimple. Tato značka, jejíž dovozcem ze zahraničí je právě tento lodní obchod, posouvá vodní radovánky na zcela novou úroveň. V neposlední řadě vám zde i odborně poradí s nákupem člunu, lodě či lodních motorů.

Naposledy aktualizováno 1. 9. 2023

fibichova, 18. 8. 2023
Kategorie: Dodavatelé