jcb 3cx traktorbagr 187 1196 original

I v Brně a okolí se dělají poctivé zemní práce

Pokud hledáte společnost specializující se na zemní a výkopové práce v Brně a jeho okolí, tak již nemusíte hledat dál, neboť firma Zemní práce Lukas s.r.o. přináší na trh více než třicet let zkušeností v oblasti zemních prací, které zahrnují širokou škálu služeb – od výkopů a úprav terénu, přes výkopy pro tepelná čerpadla, až po demoliční práce a hloubení základů. Se zkušenostmi sahajícími až do roku 1989 patří Zemní práce Lukas s.r.o. mezi nejrespektovanější a nejprověřenější společnosti v oblasti zemních prací v Brně. 

Takto dlouholetá praxe jim umožňuje poskytovat vždy kvalitní a profesionální služby jejich klientům – ať už se jedná o drobné zahradní práce či rozsáhlé výkopy pro retenční nádrže a bazény. Není proto divu, že tato společnost má pevně zakotvenou pověst spolehlivého partnera, který staví na kvalitě a rychlosti provedení. Pomáhá jim s tím i moderní vozový park, čítající stroje 3CX a 4CX, jež jim umožňuje efektivně a precizně řešit všemožné úkoly v oblasti bagr zemní práce

dscn2238 jpg 656

Od výkopů až po šetrná tepelná čerpadla

Výsledkem pak je, že tato firma si díky svému profesionálnímu přístupu získala důvěru mnoha spokojených klientů, kteří se k ní rádi vracejí a doporučují ji svým známým. Krom kvality práce si potrpí i na dodržování termínů a osobnímu přístupu ke klientům. To z nich činí ideální volbou pro zemní a výkopové práce v Brně a okolí. Jak již bylo naznačeno, tak jejich pestrá nabídka zemních prací zahrnuje nejenom výkopy a úpravy terénu, ale také demoliční práce, které jsou často prvním krokem k novým stavebním projektům. 

Tepelná čerpadla, jimiž se rovněž zabývají, se stávají nezbytným krokem k udržitelnosti a energetické efektivitě, a proto tato společnost na tento trend reagovala jeho včasnou adaptací. Zkrátka Zemní práce Lukas s.r.o. svým klientům a obchodním partnerům ručí kvalitou, profesionalitou, spolehlivostí a neustálým sledováním aktuálních trendů.

Naposledy aktualizováno 29. 8. 2023

fibichova, 16. 8. 2023
Kategorie: Stavebnictví