353809511 638104634567749 8586759127465466651 n

Skvělý partner pro proměnu Vašeho domova

Změna je přirozenou součástí všech oblastí života a bydlení není výjimkou. Pokud je Vaše stavba již starší, něco nefunguje tak, jak by mělo, či se zkrátka změnily Vaše nároky a požadavky na ni, je na místě rekonstrukce. Ta s sebou pochopitelně přináší chvilkový diskomfort a stres. Když si však najmete tu správnou firmu, která s Vámi otevřeně komunikuje, práci provádí poctivě a dodržuje termíny, velkou část stresu to z Vašich ramen sejme a místo strachování se můžete na své nové bydlení těšit. A následně se těšit i z výsledku, který Vám při dobře odvedené práci bude sloužit po řadu let.

KraVel stav s.r.o. je stavební firma s pobočkami v Mělníku a v Praze. Zabývá se širokou škálou stavebních a zednických prací. Společnost byla sice založena teprve nedávno, ale navazuje na soukromou živnost, ze které čerpá řadu bohatých zkušeností. V rámci své činnosti klade důraz na detail, kvalitu a férové jednání se zákazníky. Ke každému zákazníkovi a projektu přistupuje individuálně a své stavební práce provádí komplexně a na míru.

kravelstav ukazka 11 768x432 1

Zabývá se rekonstrukcí různých objektů – rodinných domů, bytů, chat nebo chalup. Ne všechna obydlí však stojí na zemi – firma se věnuje také rekonstrukci houseboatů a obytných lodí. Samozřejmostí jsou také kompletní přestavby nebo přístavby. Součástí široké škály stavebních prací jsou práce se sádrokartonem, pokládka obkladů a dlažby nebo zateplování fasád. Co se týče interiérů, provádí malování, designové stěrky či tapetování. Společně s tím nabízí tepelná čerpadla, klimatizace, přípojky vody, topení a odpadu. V exteriéru se věnuje plotům, brankám a vjezdovým branám. Pro své zákazníky dále nabízí veškerou truhlářskou výrobu jako jsou schody, dveře, okna, vestavěné skříně, koupelnový nábytek atd. Sháníte-li tedy spolehlivou firmu pro realizaci své rekonstrukce v okolí Mělníka, toto je partner pro Vás.

Naposledy aktualizováno 26. 6. 2023