HAVLAS 1.CAST 02

Nový energeticky nenáročný domov na dosah přírody i města

Společnost Stavby NEJ s.r.o. se věnuje developerské činnosti. V současné době pracuje na developerském projektu Havířov – Životice – Na Polanech, který se zaměřuje na stavbu moderních a energeticky nenáročných prostorných rodinných domů. Projekt je navržen jako soubor 12 rodinných domů, tvořen třemi typy nízkoenergetických, přízemních staveb s jednotlivými dispozicemi 4+kk o užitné ploše od 87,04 m2 do 118,75 m2. Konstrukční, materiálové a barevné řešení všech 12 domů je totožné, vnitřní prostory byly navrženy s ohledem na kvalitu a praktičnost, s tím, že vybavení bylo vybráno tak, aby splňovalo veškeré požadavky na komfortní a pohodlné bydlení.

HAVLAS 2.CAST 01

Lokalita projektu se nachází nedaleko Těrlické přehrady v Havířově – Životicích uprostřed přírody a zároveň na dosah města a jeho občanské vybavenosti (vzdálenost je kolem 5 kilometrů). V okolí se nacházejí louky, lesy a ovocné sady. Nabízí výbornou infrastrukturu a klidnou atmosféru, kterou jistě ocení každý, kdo v okolí hledá ideální místo na bydlení. Cesta autem do OC Karolina v Ostravě, na Frýdecké náměstí ve Frýdku-Místku nebo do Karviné zabere zhruba 20 minut.

Součástí standardního provedení je dodávka a montáž přívodu vzduchu ke krbu a izolace proti zemní vlhkosti a radonu. V ceně je zahrnuta také montáž vnitřních rozvodů vody a kanalizace, ústředního topení a elektřiny, montáž podlah, obkladů a dlažeb, oken a dveří, malířské, zednické a tesařské práce. Součástí vybavení domů je také standardní vybavení kuchyně – kuchyňská linka, dřez s odkapávačem, digestoř s odvodem vzduchu a elektrická trouba s grilem. Nové rodinné domy budou připravené k nastěhování, napojené na všechny inženýrské sítě, včetně vybudované příjezdové komunikace. Předpokládaný termín kolaudace je v červenci 2023. Máte-li zájem či jakékoli otázky, neváhejte se na firmu obrátit telefonicky nebo e-mailem.

Naposledy aktualizováno 20. 6. 2023

fibichova, 9. 6. 2023
Kategorie: Stavebnictví