image03

J. M. Schlik – kvalitní palivo pro vaše krby

Firma J. M. Schlik s.r.o. je firmou s dlouholetou praxí zabývající se prodejem palivového dříví a souvisejících produktů. Jsou tu zkrátka od toho, aby vyhověli potřebám svých zákazníků v oblasti topení a krbů, a hlavně paliv pro ně. Díky zdejšímu širokému výběru palivového dřeva z vlastních lesů pak navíc máte garanci, že veškeré palivové dřevo od této firmy se bude vyznačovat prvotřídní kvalitou. Nemluvě o tom, že je zajištěna i spolehlivá distribuce a dodávka dřeva až k vám domů.

image04 e1684936254154

Výběr dřeva je zde přitom opravdu obrovský. Konkrétně v jejich širokém sortimentu nechybí palivová dřeva vhodná jak pro krbová kamna, tak pro kotle centrálního vytápění. Nabízejí zde jak štípané palivové dřevo z listnatých stromů, jako jsou kupříkladu bříza, buk nebo dub, tak i z jehličnatých stromů, mezi něž patří například smrk či borovice. Každý kus dřeva navíc prochází výstupní kontrolou, aby do prodeje bylo dáno pouze optimální palivo s vysokým výhřevným účinkem.

Kvalitní palivové dříví dodané vždy včas

Díky léty prověřenému systému rychlé a efektivní dodávky, k němuž využívají moderní vůz MAN, navíc dokáží zajistit, že palivové dříví k vám dorazí včas a v nejlepším možném stavu. Zkrátka dělají vše pro to, aby jejich zákazníci byli se službami a produkty této firmy naprosto spokojeni a získali opravdu kvalitní palivo pro své krby. Proto kladou důraz na profesionální přístup, kvalitu a transparentnost. 

Tato firma vám tedy pomůže vytvořit příjemnou a útulnou atmosféru ve vašem domě díky vysoké výhřevnosti jejich palivového dříví. Pokud máte zájem o toto palivové dříví nebo máte jakékoliv dotazy, tak je rozhodně neváhejte kontaktovat – stačí zavolat na telefonní číslo 724 339 552 a tam vám rádi vám pomohou vybrat to nejlepší palivové dříví pro vaše potřeby.

Naposledy aktualizováno 7. 6. 2023

fibichova, 24. 5. 2023
Kategorie: Dodavatelé