tap 791172 960 720

VOKAMONT – odborníci na vodoinstalace, topení i plynovody

VOKAMONT je středně velkou firma, která se již dlouhé roky specializuje na vodoinstalatérské, topenářské, zednické a plynařské práce vodo-topo-plyn. Konkrétně tato firma působí na trhu už od roku 1991, přičemž své služby poskytuje po celé Ostravě a v jejím bezprostředním okolí. Hlavními činnostmi ostravské společnosti VOKAMONT, jež je sdružením instalatérů zastupovaným Viliamem Barsonym, jsou rekonstrukce bytových jader, údržba bytového fondu, výměna baterií, van, toalet, radiátorů či opravy topení.

plumber 2788329 960 720

VOKAMONT tedy nabízí kompletní řešení pro zajištění bezproblémového chodu vaší domácnosti. Jmenovitě tato firma vám dokáže odborně pomoci s vodoinstalacemi, topením nebo plynovody. Tato společnost navíc poskytuje služby malého i velkého rozsahu, tudíž najmout si ji může opravdu každý, a to vždy s důrazem na kvalitu a spokojenost zákazníka.

Ostravští odborníci na instalatérské práce

Kromě rekonstrukce bytů se tato firma také specializuje na elektroinstalace, přičemž má všechny potřebné certifikáty a osvědčení svých pracovníků – tudíž zákazník si u nich může být jistý tím, že mají potřebnou odbornost a zajistí tak vždy dokonalou instalaci vody, topení i plynu. VOKAMONT navíc spolupracuje s vybranými výrobci a velkoobchody, což znamená, že je například schopen zajistit materiál za výhodnější cenu než v obchodě. V konečném důsledku tak můžete na rekonstrukci bytu v Ostravě i ušetřit.

Stejně tak u VOKAMONTu si můžete být jisti tím, že všechny vaše požadavky a přání budou vždy splněny včas a v maximální kvalitě. Tato firma dodržuje smluvní termíny a na vaše požadavky je schopna reagovat i v expresním termínu. Pokud tedy potřebujete kvalitní instalatérské práce, obraťte se na VOKAMONT – s těmito odborníky totiž získáte jistotu, že vaše bydlení bude v dobrých rukách.

fibichova, 18. 4. 2023
Kategorie: Dodavatelé