reference 4 768x513 1

Kvalitní okna a dveře od profesionálů

Firma DECO OKNA s.r.o. se věnuje dodávce a montáži oken, dveří, parapetů a stínící techniky. Sídlí v Písku a působí v Jihočeském a částečně ve Středočeském kraji. V oboru má praxi již přes 20 let. Za tu dobu se z fyzické osoby vypracovala na společnost s ručením omezením a vybudovala si na trhu pevnou pozici. Má za sebou stovky úspěšných realizací a své zkušenosti využívá k tomu nejlepšímu možnému řešení každého dalšího projektu. Ke každé poptávce přistupuje individuálně. Ve všech fázích projektu nabízí kompetentní poradenství s cílem toho nejlepšího výsledku, a to přesně na míru pro konkrétního zákazníka. Na kvalitě své práce i materiálů si velmi zakládá, proto spolupracuje s dodavateli kvalitních komponentů a služeb. Kromě dodávky a montáže zajišťuje také potřebnou údržbu, záruční i pozáruční servis.

reference 2

Cílem společnosti je, aby její okna zákazníkům sloužila co nejdéle a nejlépe a aby byl co nejkrásnější pohled na ně i skrz ně. Nabízí plastová a hliníková okna se skvělými izolačními i bezpečnostními vlastnostmi, moderním designem a pohodlným používáním. K oknům samozřejmě patří také vnitřní či vnější parapety a stínící technika v podobě rolet či žaluzií. Firma nabízí řadu jejich provedení – vnější, vnitřní, vertikální i horizontální, z široké palety materiálů. Stínící technika je kromě své funkce také designový prvek doplňující charakter Vašeho domova. Proti nevítaným návštěvníkům zvenčí jsou tu dále síťky proti hmyzu.

Ať už z plastu nebo z hliníku, nabízené vchodové dveře se pyšní vysokou tepelnou izolací, odolností a elegantním designem. Možností konkrétního provedení je celá řada a z množství dveřních výplní, doplňků a dekorů si zajisté vyberete ty nejkrásnější dveře pro Váš dům. Kromě vchodových dveří se firma zaměřuje také na ty posuvné. Pokud zvažujete využití kterékoli z nabízených služeb, můžete firmu kontaktovat a nechat si zdarma a nezávazně zpracovat cenovou nabídku.

Naposledy aktualizováno 17. 4. 2023

fibichova, 14. 4. 2023
Kategorie: Dodavatelé