gallery alloc08

Podlahové Centrum Havel – vaše nejlepší volba pro nákup i pokládku podlah

Pokládka podlah není jen otázkou estetiky, ale také funkčnosti a odolnosti. Proto je důležité na ni nakoupit kvalitní a spolehlivé podlahové materiály od renomovaného prodejce, který je schopen vám i poradit a nabídnout široký sortiment – třeba právě od sedlčanské firmy Havel-Podlahové Centrum. Jedná se o největšího lokálního prodejce plovoucích, laminátových a dřevěných podlah, koberců, PVC a vinylových a korkových podlahových krytin. Pyšnit se může i dlouholetou tradicí a zkušenostmi s odbornými pokládkami podlah

gallery alloc09

Navíc u této firmy máte garanci prvotřídní kvality, neboť svým zákazníkům nabízejí výhradně kvalitní a prověřené produkty od významných značek, jako je kupříkladu norský výrobce Alloc, jenž je momentálně nejlepší světovou firmou v oblasti technologií a podlahových inovací. Snaží se myslet opravdu na všechny, a proto nabízejí nejenom funkční a odolné podlahy, ale zároveň dbají i na to, aby byly esteticky působivé.

Komplexní služby pro dokonalou podlahu s nejvyšší pevností na trhu

Kromě vysoce kvalitních podlahářských produktů a výrobků dále nabízejí i komplexní služby v oblasti podlahových krytin. Kupříkladu v jejich bezplatném informačním centru vám dokáží poradit jak s výběrem pro vás nejvhodnější podlahy, tak i s nejlepším technickým řešením její pokládky. Zároveň si zakládají i na odbornosti svých zaměstnanců – proto mají školící středisko s technickým zázemím pro doškolování svých pracovníků. Zkrátka dělají vše pro to, abyste doma měli dokonalou podlahu. 

Pokud tedy potřebujete kvalitní podlahy a profesionální pokládku podlahy, neváhejte navštívit Havel-Podlahové Centrum. Čekají zde na vás i výhodné akční nabídky a novinky. Za zmínku stojí i pevnost spojů zdejších podlah, ty patří mezi vůbec nejpevnější na trhu.

fibichova, 6. 4. 2023
Kategorie: Dodavatelé