pexels rodnae productions 7464731 scaled

Odborníci na stěhování v Severočeském kraji

Pokud se chystáte na rozsáhlejší rekonstrukci, pravděpodobně se nevyhnete tomu, že rekonstruované místnosti bude třeba vyklidit, vystěhovat nábytek a také budete muset vyřešit co dělat se stavebním materiálem a sutí. Naštěstí existuje jednoduché východisko, abyste si ušetřili starosti a měli jistotu, že se váš nábytek stěhováním nepoškodí a že stavební odpady budou odvezeny kam mají. Firma stěhování Hejl vám zajistí likvidaci odpadu po bouracích pracích, odvoz sutí, stavebních materiálů i vybavení celých budov a ekologickou likvidaci těchto materiálů. Ať už jde o nepotřebný starý nábytek, vybourané umakartové jádro, starou kuchyňskou linku, starou elektroniku nebo dokonce nefunkční stroje, se vším si firma poradí a zajistí ekologickou likvidaci.

pexels cottonbro studio 4569340 1

Firma Hejl má mnohaleté zkušenosti se stěhováním v Ústí nad Labem i dalších městech severočeského kraje. Firmě nejsou cizí vyklízecí práce, ať už potřebujete vyklidit starou chalupu, půdu nebo sklep plný haraburdí, jsou těmi správnými, na koho se obrátit. Firma zajišťuje také stěhování v Mostě, kdy stěhuje domácnosti, kanceláře, hotely ale i celé firmy. Při stěhovacích a vyklízecích pracích je profesionální firma samozřejmě pojištěna, stěhování je tak se zárukou a bez rizika znehodnocení vašich předmětů. Stěhování Hejl dbá na poskytování profesionálních a kvalitních služeb, každému zákazníkovi zajistí nabídku na míru včetně všech souvisejících služeb a vždy se postará o dostatečné zabezpečení věcí proti poškození. Firma si poradí se stěhováním těžkých břemen, můžete jí tak v klidu svěřit přestěhování klavíru, trezoru nebo skříní, žádný předmět pro ně není příliš těžký. Firmě nedělají problém ani těžká břemena v případě jejich nutnosti výnosu do vyšších pater panelových domů, které nedisponují výtahem.

Firma stěhování Hejl nabízí dlouhodobou spolupráci i realitním kancelářím při vyklízení bytů. Veškeré stěhovací práce umí zkoordinovat a časově naplánovat k maximální spokojenosti svých klientů. Firma může přistavit kontejnery či nákladní automobily a stěhují jednotlivé bytové jednotky, garáže, celé paneláky, rodinné domky, ubytovny, firmy i kanceláře. Firma zajišťuje nejen stěhování v Teplicích, ale není problém se domluvit na celou Českou republiku nebo na stěhování ze zahraničí.