FZ7 8302 scaled 1

CHKK Obklady Dlažby – kvalitní a profesionální řešení pro vaši stavbu

Hlavním zaměřením společnosti CHKK Obklady Dlažby s.r.o. je realizace obkladů a dlažeb pro bytové a průmyslové prostory, developerské projekty, domy (včetně těch činžovních), vily, bazény či wellness střediska. Tato firma se navíc specializuje i na odborné památkové práce, tedy kupříkladu na pokládání dlažeb a obkladů na hradech a zámcích. Tato společnost se konkrétně soustředí zejména na montáže keramických obkladových prvků, a to včetně mozaiky a velkoformátových dlaždic, potažmo kamenných a čedičových dlažeb.

b44d42346b246b08386abd02d964a4c4dc4f0acd koupelny realizace

V dnešní době se navíc zvyšuje poptávka po originálních a estetických interiérech, proto firma nedávno do své nabídky zařadila žhavou novinku – cementové dekorativní stěrky. Tyto stěrky jsou ideální pro moderní interiéry, neboť pomocí nich lze vytvářet různé vzory, barvy a struktury podle přání zákazníka.

Udělají vše pro dokonalý výsledek

V CHKK Obklady Dlažby se také zaměřují na optimalizaci procesů při montáži obkladů a dlažeb, aby se minimalizovaly rušivé faktory na staveništi a všechny práce probíhaly co možná nejrychleji a nejefektivněji. Tato firma v neposlední řadě poskytuje i poradenství a pomoc při výběru obkladů, a to v jejich vzorkové prodejně v Soběslavi. Důležitou součástí služeb firmy je montáž keramických obkladových prvků, které jsou vhodné pro všechny druhy staveb a interiérů. Firma využívá moderních technologií a nástrojů, aby zajistila kvalitní montáž obkladů a dlažeb. 

Tento celý proces zahrnuje přípravu povrchu, řezání obkladů a dlažeb na míru, lepení a spárování. Firma pochopitelně dbá na preciznost a dokonalost, aby byly výsledky práce co nejkvalitnější. Nebojí se však žádné výzvy – mají specialisty i na ty technicky nejnáročnější obkladačské úkoly, do jejichž realizace by se třeba jiné firmy vůbec nepouštěly.