party stan golf dolni dobrouc

S přístřeškem od SVITAPu je to v suchu

Tradiční česká firma SVITAP s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem technické konfekce. V její široké a bohaté nabídce najdete např. stany, haly, různé druhy přístřešků, tkaných fólií či technických tkanin. Díky tomu, že je firma soukromá, disponuje značnou flexibilitou a nabízené výrobky a služby vstřícně přizpůsobí potřebám klientů. Na vysoké kvalitě jejich výrobků mají zásluhu jednak bohaté zkušenosti (tradice firmy sahá až do roku 1866) a také fakt, že firma dbá o své zaměstnance. Dobrá práce totiž nejsnáze vzejde z příjemného pracovního prostředí, kde si lidé mohou navzájem důvěřovat a dělají svou práci s láskou. Výroba a prodej jsou rozděleny do tří závodů, a sice ve Svitavách, v Chropyni a v Lomnici nad Popelkou. V současnosti SVITAP patří k nejvýznamnějším výrobcům technického textilu v České republice.

taborove stany

Výrobou stanů se SVITAP zabývá již několik desítek let a nabízí jich mnoho variant. Párty stany, vojenské, táborové, teepee, kempingové, glampingové nebo humanitární stany mají v malíku. Výroba stanových plachet probíhá v Čechách. Jsou při ní použity nejmodernější výrobní technologie a široká paleta materiálů různých barev a gramáží. Dále firma výrábí montované haly, ať už skladovací, sportovní, jezdecké nebo hangáry. Oproti klasickým stavbám se haly snáze a rychleji smontují, stojí méně peněz, mají nižší nároky na údržbu a dlouhou životnost. Všechny halové konstrukce jsou vyrobeny z té nejkvalitnější oceli či hliníku a jsou patřičně ošetřeny nátěrem či eloxem.

Pro zastřešení menšího prostoru firma vyrábí multifunkční a karavanové přístřešky. Pěstitele rostlin zde mohou zaujmout malé i velké fóliovníky či pařníky na zahradu. Mimo výše zmíněné společnost vyrábí také režné, barevné a upravované technické tkaniny či technické fólie, které jsou díky výztužné mřížce mechanicky pevnější než ty běžné.

fibichova, 22. 3. 2023
Kategorie: Dodavatelé