11ad4ae6bb08be7e0ac0a7e24f61a4ae1678959562

Kancelářská a výpočetní technika pro každého

Potřebujete do firmy nebo pro sebe domů laserovou, velkoformátovou nebo termotransferovou tiskárnu? Hodilo by se vám spíše multifunkční zařízení, které umí tisknout, kopírovat i skenovat? Sháníte skartovací stroj? Víme, kde tohle všechno seženete rychle a pohodlně. Problémem není ani případný nákup na splátky nebo pouze pronájem.

Nabízené produkty

Firma Toner – Copy, s.r.o. nabízí svým zákazníkům barevné a černobílé laserové tiskárny nebo termotransferové tiskárny, které umožňují tisk štítků, účtenek a náramků.

K dispozici jsou i velkoformátové tiskárny, skartovací stroje a samozřejmě i spotřební materiál jako papíry nebo tonery nejrůznějších barev. Kdo chce, může vybírat i ze sekce použité stroje, kde se nacházejí použité, ale funkční tiskárny a další stroje.

Multifunkční stroje – Konica Minolta a další

Firma nabízí taktéž multifunkční stroje, které vám umožní tisknout, kopírovat i skenovat. Tyto stroje (například značky Canon, Hewlett Packard, Konica Minolta, Ricoh, Sharp) vám ušetří nejen čas, ale především místo ve vaší kanceláři.

bf38c6ec53415daf58dba389c05b8efc1678959242

O firmě

Toner – Copy, s.r.o. sídlí v Liberci (ale po domluvě za vámi jejich pracovníci přijedou kamkoliv) a působí na českém trhu už 25 let. Svým klientům nabízí kvalitní a komplexní služby. Výpočetní techniku u nich můžete nejen zakoupit, ale postarají se i o její případný servis.

Žádanou službou je v poslední době i pronájem tiskového zařízení, který dokáže výrazně snížit náklady každé firmy. Vybrané zařízení si lze pronajmout na 36 až 60 měsíců.

Uzavřít můžete s firmou rovněž tzv. servisní a materiálovou smlouvu. To znamená, že se o provoz vašeho zařízení nebudete muset nikterak starat. Zdarma budete mít tonery, papír, náhradní díly, servis stroje a další. Po dobu platnosti servisní a materiálové smlouvy zaplatíte pouze za vytištěné strany.

fibichova, 16. 3. 2023
Kategorie: Dodavatelé