pavlovice 031

Přírodní kámen vás nadchne svými vlastnostmi

Přírodní kámen je již po tisíce let osvědčeným stavebním materiálem, který vyniká svou trvalostí, spolehlivostí i dlouhověkostí. V minulosti bylo jeho hlavním posláním tvořit základ nosného zdiva, v tom ho dnes nahradily jiné materiály, ale na své popularitě kámen neztratil. Právě jeho vlastnosti ho stále řadí mezi oblíbené stavební materiály a najde své uplatnění v interiéru i exteriéru. Kámen dodá každému prostoru eleganci, jedinečnost a nadchne svou nadčasovostí. Tím, že se jedná o přírodní materiál, dá se říct, že každý kus kamene je jedinečný, a ať už ho využijete jako dlažbu, na obklady domu nebo kolem bazénu, na schodiště, zpevníte zahradu gabiony nebo si pořídíte kamenný krb, získáte originál, který nikdo jiný nemá, a který vám vydrží s dobrou péčí i staletí.

dla ba hakl ky 036

Zvláště oblíbený je pískovec, ve kterém se skrývají unikátní stopy minulosti po dávno již vyhynulých živočiších a každý kámen je neocenitelným přírodním originálem. Na těžbu okrového a šedomodrého pískovce se zaměřuje Natrix kamenolom Bzová. Akciová společnost NATRIX zajišťuje těžbu, výrobu a prodej stavebního, dekoračního a drceného kamene nejvyšší kvality. Ať už kámen potřebujete upravit do jakéhokoliv tvaru pro Natrix to není překážkou. Díky své moderní technice zvládne kámen upravit štípáním nebo řezáním až do tloušťky 15 cm. Také tato společnost dokáže vyhovět všem individuálním požadavkům na kámen, ať už potřebujete specifické obklady na dům, nebo výrazný designový prvek pro svou zahradu. Pokud byste si výběrem kamene nebyli jistí, Natrix nabízí poradenství v oblasti použití kamene ve stavebnictví a práce s ním.

Natrix je také specializovaným dodavatelem kamene pro silniční, inženýrské a vodohospodářské stavby. Působí primárně v regionu jihovýchodní Moravy, ale zakázky realizují po celé České republice. S použitím přírodních materiálů a moderních technologií zvládnou vyřešit všechny problémy spojené s kompletní realizací stavebních zakázek zejména v oboru hrazení bystřin, úprav vodních toků a výstavby lesních cest

fibichova, 15. 3. 2023
Kategorie: Dodavatelé