IMG 1773 df5b004b

Rekonstrukce je investice, která se vždy vyplatí

Důvodů pro rekonstrukci domu nebo bytu je celá řada. Mohou to být zastaralé inženýrské sítě, jako jsou rozvody vody a elektřiny, touha rozšířit prostor a zvýšit komfort bydlení nebo modernizovat byt. Rekonstrukce vždy přinese zvýšení komfortu i bezpečnosti bydlení, umožní vám, si přizpůsobit bydlení podle svého a negativa rekonstrukce se hledají jen těžko.

Dalším důvodem pro rekonstrukci může být zvýšení hodnoty nemovitosti. Investice do bydlení je vždy dobrým rozhodnutím a zhodnocením úspor a financí. Také vylepšení energetické efektivity je častým důvodem, proč k modernizaci bydlení přistoupit. Při rekonstrukci můžete upgradovat izolaci, vyměnit okna nebo instalovat nové vytápění, což může snížit náklady na energie a snížit vaši ekologickou stopu. Rekonstrukce vám také umožní přizpůsobit si bydlení podle svého. Ve starších domech a bytech jsou dispozice často řešeny neefektivně pro standarty moderního bydlení a vybouráním příček můžete dosáhnout většího pohodlí a přizpůsobit svůj byt moderním trendům.

b388032b f881 4b31 b7f4 9a8eeb059a27 4abe8b3b

Když se rozhodnete pustit se do dílčí nebo celkové rekonstrukce, je důležité si dobře vybrat stavební firmu. Na stavební práce v oblasti výstavby a rekonstrukce bytů, domů i veřejných prostor se zaměřuje stavební společnost Filip Šesták z Břeclavi. Pro tuto firmu je samozřejmostí realizovat díla v kvalitě odpovídající představám investora, která splňují všechny patřičné normy a předpisy. Firma při své práci spoléhá na své zkušenosti i na využívání moderních technologií, díky čemuž zaručuje kvalitu svých prací a spokojenost zákazníků.

Tato stavební společnost nabízí všechny potřebné práce pro výstavbu i rekonstrukci. V nabídce služeb jsou zednické a sádrokartonářské práce, zemní práce, postarají se o výměnu oken a dveří, zajistí rekonstrukci koupelny včetně obkladů a dlažeb a postarají se i o venkovní část domu, tedy zateplení, fasády, postaví vám pergolu a zajistí venkovní dlažbu. Mimo to nabízejí stavbu rodinných domů ale i rekonstrukce bytů na klíč, kdy se postarají o vše potřebné, co taková stavba zahrnuje.

Naposledy aktualizováno 17. 10. 2024

fibichova, 27. 2. 2023
Kategorie: Stavebnictví