325424905 1211175989797802 8256616255540088201 n

Servis a prodej vozů a dílů pro autodopravu

AUTO HELUS s.r.o. je rodinnou společností založenou již v roce 1993, která se zaměřuje primárně na poskytování služeb pro autodopravce. Nabízejí kvalitní a široký sortiment služeb, včetně servisních služeb pro nákladní vozidla značek IVECO a TATRA, stejně jako pro nástavby od PALFINGER, CTS, HIWA, VS-MONT a zdvihací zařízení od BÄR a DHOLLANDIA. Kromě toho taktéž prodávají náhradní díly pro všechny z těchto zařízení, včetně rozvozů, a zajišťují jejich distribuci až ke koncovým zákazníkům. 

nahled 739 tym autoheluz z pobocky sokolov

Vyjma prodeje náhradních dílů se dále zaměřují i na prodej nových vozidel AVIA a IVECO. Vedle tradičního českého výrobce nákladních vozidel AVIA tedy sortiment čítá i vozidla IVECO, jež nabízejí řešení pro širokou škálu přepravovaného zboží. Aby toho nebylo málo, tak tato společnost je též držitelem nejvyššího stupně servisní autorizace pro značky AVIA a IVECO a certifikátu ISO 9001.

Zemědělské a stavební stroje? Ani to zde není žádný problém!

Navíc nabízejí neznačkový servis všech vozidel, vleků, návěsů, hydraulických systémů, kontejnerových nosičů a stavebních a lesních hydraulických jeřábů. AUTO HELUS s.r.o. se v průběhu let neustále rozvíjí a díky své píli to dotáhli tak daleko, že v současnosti provozují již čtyři prodejní a servisní místa v severozápadních Čechách (Kaznějov, Ejpovice, Sokolov a Most). 

Rozvíjí se i v oboru zemědělských a stavebních strojů, které postupem let rozšiřovaly jeho nabídku. Konkrétně k dispozici zde mají zemědělské stroje STEYR a stavební stroje CASE, a v současnosti rozšiřují nabídku o mulčovače TEHNOS a stroje pro sklizeň píce SIP. Vedle svých hlavních činností se věnují i finanční podpoře okolí jejich provozoven a podporují mládežnický hokej, házenou, cestovní ruch, chráněnou dílnu invalidů a další aktivity.

Redakce, 21. 5. 2024
Kategorie: Dodavatelé