2020 01 20

S koupí svého vysněného vozu nemusíte otálet

Občas se může stát, že nutně potřebujete například nový vůz, nebo podnikáte a potřebujete si zajistit výrobní stroje nebo obnovit vozový park, ale nemáte na to aktuálně dostatek financí. V takovém případě může být vhodným řešením pořízení vozu nebo stroje na leasing. Leasing se od finančního úvěru liší v tom, že daný vůz až do úplného splacení patří leasingové společnosti a vy tedy nejste jeho majitelem. Na českém trhu již od roku 2014 působí společnost Gold Banking. Tato společnost se zabývá nejen financováním osobních a nákladních automobilů, ale i pracovních strojů a mobilních domů, včetně financování protiúčtem a zpětného odkupu. Poskytují také zápůjčky firmám a podnikatelům OSVČ.

IMG 3296 scaled 1

K prodeji i financování nabízí společnost své vozy, které projdou servisem s maximální péčí, případně profinancuje vůz, pracovní stroj (např. řezačka na kabely, vysokozdvižný vozík, jeřáb, bagr), ale i mobilní dům, nebo cokoliv dalšího dle Vašich potřeb a přání. V případě, že si nevyberete z nabídky vozů společnosti Gold Banking, můžete jim zaslat odkaz na vámi vybraný vůz nebo požadovanou věc a společnost vám zpracuje finanční nabídku. Myslete však na to, že vůz nesmí být starší třinácti let nebo mít najeto více než 250 000 km. U nákladních vozů a pracovních stojů lze vyjímečně schválit i starší modely. Společnost se vyznačuje rychlým a osobním řešením u každého klienta. Do dvou hodin můžete mít vše vyřízené a schválené včetně profinancování.

Kromě leasingu nabízí společnost Gold Banking také dlouhodobé i krátkodobé financování. Krátkodobé využijete v případě, kdy řešíte neočekávané výdaje s tím, že hotovost budete mít k dispozici v horizontu několika měsíců. Dlouhodobé financování se může například hodit podnikatelům při nutnosti obnovy vozového parku, případně když chtějí rozšířit své stávající služby a nasměrovat cash flow k růstu svého podnikání.

Naposledy aktualizováno 3. 2. 2023

fibichova, 11. 1. 2023
Kategorie: Technologie