FLEXIKO – pohodlné pracovní obutí ze Zlína

Zlínské obuvnictví je proslavené po celém světě. Jedním z jeho tradičních zástupců je pak značka FLEXIKO, která již od roku 1992 vyrábí kvalitní flexiblovou obuv. Jedná se o 100% český výrobek, který je kompletně zhotovován v českých luzích a hájích – tedy od samotného vývoje přes šití až po doručení hotového obuvnického skvostu k zákazníkům, nebo do některé z partnerských prodejen. 

Konkrétně FLEXIKO má desítky prodejních míst rozesetých po celé České republice – v každém kraji tak naleznete alespoň jeden obchod, kde si můžete zakoupit tyto kvalitní a zákazníky prověřené české boty do práce i na vycházky. Kromě kamenných provozoven dále tato obuvní firma provozuje i svůj vlastní e-shop, kde si lze tento tradiční český výrobek, jehož vysoká kvalita je podložena certifikací, objednat s dopravou zdarma od 3 tisíc Kč. 

Český výrobce klasické i nadrozměrné pracovní obuvi

Jak již bylo naznačeno, tak prim nabídky tvoří vycházková a pracovní obuv, jež je zhotovována za použití speciálních technologií, aby bylo vždy zaručeno její maximální pohodlní a zároveň aby tyto boty pokaždé splňovaly všechny bezpečnostní a designové požadavky. Pestrý je pochopitelně i výběr střihů, do práce si můžete pořídit pionýrky, farmářky či wibramky od této značky.

A to do opravdu jakékoliv práce, neboť tato zlínská obuvnická společnost myslí i na speciální obutí pro skláře, pokrývače, myslivce nebo rybáře, avšak má i boty pro další specifická prostředí a nepřeberné množství bezpečnostní obuvi. V neposlední řadě je potřeba vyzdvihnout širokou nabídku nadměrných velikostí, a to až do velikosti 51. Dokonce je možné využít i služeb zakázkové výroby. Kromě bot, mezi něž patří i boty na sport, doplňují sortiment i výrobky pro péči o obuv či stylové tkaničky.

Naposledy aktualizováno 17. 7. 2024

fibichova, 4. 1. 2023
Kategorie: Dodavatelé