izolacja stropu poddasze uzytkowe

Zabraňte únikům tepla střechou

Při současném rapidním zdražování cen energií každý hledá jakýkoliv způsob, jak by se za teplo dalo ušetřit. Základem je to, aby nám těžce zaplacené teplo neutíkalo z domu pryč. Důležité je proto mít kvalitní okna, kterými teplo nebude unikat a zateplený dům. Ale to není vše. Málokdo ví, že až polovina tepla uniká střechou. Horký vzduch stoupá nahoru a když střecha není správně izolována, tak by se dalo říct, že “topíme pánu bohu do oken”. Pro zamezení tepelných ztrát a zajištění tepelné pohody v domě, i výrazné ušetření nákladů na vytápění je ideálním řešením foukaná izolace.

images

Toto řešení má celou řadu výhod. Její název pochází od způsobu její aplikace. Na místo se doveze v balících, k aplikaci se využívá speciální stoj, který jemné částečky izolace “nafouká” na dané místo. Díky tomu nemusíte složitě řezat zateplení, dostanete se na místa, kam by se klasická izolace nevešla a s tím vším souvisí i cena foukané izolace. Ta je velmi příznivá. Aplikace foukané izolace je rychlá a jednoduchá, transportuje se trubicí na místo určení a je hotovo již během pár hodin. Vrstva izolace na místě je rovnoměrná, bez spár a s vyplněním sebemenších detailů, takže vám teplo nebude skutečně nikudy unikat. Foukaná přírodní izolace z celulózových vláken navíc chrání před plísněmi a hnilobou, má vysokou protipožární ochranu, zajišťuje i akustickou izolaci a chrání střechu proti škůdcům.

Pokud se pro tento způsob zateplení rozhodnete, neváhejte oslovit společnost Pavel Bíca, s.r.o. Jedná se o léty pověřenou firmu, která již realizovala celou řadu zakázek a je odborníkem na střechy všeho druhu. Firma zatepluje foukanou izolací ISOCELL z celulózových vláken. Kromě toho také nabízí realizace šikmých i plochých střech ze všech druhů materiálů. U šikmých střech si poradí jak s betonovou krytinou, tak s pálenými taškami i s krytinami plechovými. Realizace plochých střech firma provádí z kvalitní hydroizolační PVC fólie. Žádná střecha by nebyla zcela kompletní bez kvalitních klempířských prvků, na které se firma také zaměřuje a provádí je z nejrůznějších materiálů a barev.

Naposledy aktualizováno 5. 1. 2023

fibichova, 22. 12. 2022
Kategorie: Stavebnictví