Profesionální nakládání s uměním a starožitnostmi

Aukční dům a prodejní galerie USTAR je rodinná firma zabývající se prodejem a výkupem uměleckých děl a starožitností s pobočkami v Praze a v Olomouci. Dále pořádá sálové i online aukce. V jejích měnících se sbírkách najdete hodnotné obrazy, hodiny, hodinky, nábytek, sošky, šperky, porcelán, sklo, stříbro, mince, zbraně a další předměty, které ocení každý milovník starožitností a umění. Jako odborníci se zaměřují zejména na kvalitu děl i poskytovaných služeb.

Na svých pobočkách zajišťují snadný prodejní proces a ocenění předmětů zdarma, to vše se spolehlivým, diskrétním a osobním přístupem. Ať jste sběratel, investor, prodejce nebo se zkrátka zajímáte o umění, můžete se na firmu se svými prosbami obrátit a nechat si poradit v rámci správných investic. V prodejní galerii dostupné na webových stránkách firma nabízí luxusní starožitnosti a umělecká díla pro náročné zákazníky, kterým umožňuje diskrétní nákup. Ceny prezentovaného zboží sděluje firma na vyžádání, ale u některých položek lze cenu nalézt přímo v e-shopu, taktéž dostupném na firemním webu.

Pokud uvažujete o prodeji uměleckých děl či starožitností, které vlastníte (a jejichž hodnota je vyšší než 25 000 Kč), můžete je osobně donést na jednu z poboček, nebo svou nabídku zaslat spolu s fotografiemi díla na e-mailovou adresu firmy. Na webových stránkách naleznete podrobné instrukce, jaké náležitosti musí takový e-mail obsahovat. Obecně platí, že čím více informací o předmětu máte, tím lépe. Pokud váš předmět spadá do koncepce galerie a firma o něj projeví zájem, orientačně jej ocení a navrhne možnosti jeho prodeje. Cena předmětu je založena na aktuální poptávce a na výsledcích aukčních prodejů srovnatelných položek na trhu. Předměty mohou být zařazené do aukcí, komisního prodeje, nebo vám firma může nabídnout hotovostní výkup.

fibichova, 16. 12. 2022
Kategorie: Dodavatelé