Zahradu jako u zámku vám zajistí firma Zahradnické úpravy

Zeleň ve městech dokáže mnohým zlepšit den. Moct se v létě schovat ve stínu stromů, posedět si v krásně upraveném parku a kochat se pohledem na oázy zeleně v betonové džungli je příjemné skoro každému. Navrhnout veřejnou zeleň a městské parky tak, aby tam byly vhodné druhy stromů hodící se do daného prostředí a aby parky dobře sloužily lidem i městu je mnohdy věda. Proto je na to třeba služeb zkušené a profesionální společnosti. Takovou je firma Zahradnické úpravy s.r.o. S tradicí, ale inspirována budoucností, pracuje společnost Zahradnické úpravy v oboru již od roku 1991. Hlavním cílem je precizní provedení sadových úprav s důrazem na kvalitu rostlinného materiálu a jeho vitalitu do budoucna. Pro posun dál i pro zvýšení efektivity práce neváhá společnost využívat nových technologií a poznatků, jejím stavebním kamenem jsou však spolehliví lidé ochotní pracovat venku, vlastníma rukama a s láskou k přírodě. O bezproblémové zajištění zakázek se stará kolektiv 5 v oboru vysokoškolsky vzdělaných zaměstnanců.

Díky svým zkušenostem, odbornosti a kvalitě odvedené práce společnost realizovala takové projekty, jako je úprava zahrad u vily Tugenhat v Brně, realizace zeleně v parku Gustava Mahlera v Jihlavě, okrasné zahrady u hradu Pernštejn nebo Park Stromovka v Humpolci, který se stal parkem roku 2021.Oblasti působnosti společnosti zahrnují veřejnou zeleň měst, revitalizace parků, zelené střechy, zaměřují se také na kácení, vegetační úpravy kolem komunikací a mnoho dalšího. Ve všech těchto oborech firma zajistí samotný projekt a návrhy zahrad a zeleně, připraví rozpočet, postará se o samotnou realizaci a nenechá vás na holičkách ani co se týká následné péče o zeleň. Firma Zahradnické úpravy ví, že zdravotní stav rostlin spočívá především v následné péči o ně. Proto v jejich týmu najdete i zkušenou rostlinolékařku, která dokáže diagnostikovat příčinu poruchy nebo poškození rostlin a v návaznosti na to navrhnout vhodné ošetření.

Zahradnický provoz firmy představuje kromě zázemí realizační firmy také maloobchodní zahradnictví a okrasná školka s produkcí trvalek a keřů. Zahradnický provoz najdete ve Studenci, kde můžete nakoupit keře, trvalky ale i vzrostlé jehličnaté a listnaté stromy. Zeleň k prodeji nabízí společnost i pro velkoobchody, kterým poskytuje speciální nabídky.

fibichova, 14. 12. 2022
Kategorie: Dodavatelé