Rajská zahrada nyní i u vašeho domu

Firma Zahrady Šídlo působí na trhu již od roku 1998. Nabízí veškeré zahradnické služby, a to od návrhu až po realizaci. V této rodinné firmě si potrpí na pečlivé předávání zkušeností z generace na generaci a služby, které nabízí, jsou tak opřené o desítky let zahradnické praxe. Své provozovny má ve Středočeském a Libereckém kraji. Jako jediná firma provozuje nonstop zahradnickou pohotovost.

K dispozici má tým čtrnácti odborníků a vždy pracuje rychle, efektivně a s co nejvyšším nasazením, abyste si své zahrady mohli užívat co nejdříve. K dispozici vám je po celý rok, a to i o víkendech. Zakládá si na dodržení všech dohodnutých postupů, sjednané ceně i dodacích termínů. Se zelení všeho druhu pracuje nejen precizně, ale také ohleduplně a dodržuje zásady provádění práce přátelsky k životnímu prostředí.

Firma nabízí plný servis při realizaci i údržbě zahrady. Zakládá zeleň u zahrad rodinných domů, rekreačních objektů, v areálech podniků a firem, v obcích, na hřbitovech, u hřišť a sportovišť. V rámci realizace zahrad zajišťuje dodávky veškerého potřebného materiálu, provádí úpravy terénu, aby odpovídal požadavkům projektu, zakládá trávníky a sází malé i vzrostlé stromy. O dřeviny se také starají, provádějí jejich průklesty a v případě potřeby je i kácí. Pokud si přejete mít na zahradě jezírko, skalku, pergolu nebo altán, to vše je firma schopná zajistit. Dále zakládá a stará se o živé ploty a květinové záhony, pro které má v nabídce široký a kvalitní sortiment květin. Také likvidace bioodpadu je její parketa – vyváží komposty, větve a další organický materiál. Větve, které zbyly po průklestu či pokácení dřevin, rozdrtí profesionálním motorovým drtičem a štěpky z nich pak můžete využít např. jako topivo. Potřebujete-li zatím jen poradit ohledně čehokoli týkající se zahradničení, neváhejte firmě napsat přes formulář na jejích webových stránkách.

fibichova, 8. 12. 2022
Kategorie: Dodavatelé