Jak se staví dřevostavba

Dřevostavby mají oproti jiným druhům domů tu výhodu, že je možné je stavět díky minimu mokrých procesů za jakéhokoliv počasí a nemusíte čekat na to, až bude hezky. Jejich výstavba je také velmi rychlá a nemusíte na své bydlení snů zbytečně dlouho čekat. Když se navíc rozhodnete zadat zakázku své dřevostavby firmě Dřevostavby FlexiDomy, ušetříte si veškeré starosti a řešení a v rekordním čase se budete moct stěhovat do nového. Tato zkušená firma se za vás postará o veškeré náležitosti, pomůže vám zajistit financování, v katalogu si vyberete typový dům, který na základě vašich přání přizpůsobí vašim individuálním preferencím a poté se vrhne do samotného projektování, vyřizování stavebního povolení, a nakonec i realizace domu.

Po vyřízení všech úředních náležitostí a povolení přichází řada na první fázi výstavby. S firmou Dřevostavby FlexiDomy se tímto procesem nemusíte vůbec zatěžovat, ale vždy je dobré vědět, jak taková stavba probíhá a mnohé zajímá, jak na tom jejich dům právě je. Nejdříve proběhne geodetické vyměření základové desky, následuje sejmutí ornice, rozměření základových pásů a jejich výkop. Dále se provede betonová zálivka do pásů výkopu, montáž ztraceného bednění a jeho betonáž a namontují se rozvody inženýrských sítí, tedy elektřina, voda, plyn. Následuje zalití základové desky a provedení ležaté hydroizolace. Poté už mohou přijít na řadu svislé nosné i nenosné konstrukce (stěny) z KVH hranolů a montáž střešní konstrukce. Dále je na řadě komín, krytina, podbití z palubek, montáž oken a dveří, tepelní izolace stěn a stropů a hrubé rozvody elektrické instalace a dalších sítí v domě. Téměř naposled na řadu přichází montáž podlah, výmalba, obklady a zárubně a kompletace elektroinstalace. Poté už se můžete dům vybavit nábytkem podle svých představ a nastěhovat se.

Pokud máte o dřevostavbu bez starostí zájem, oslovte obchodního zástupce firmy Dřevostavby Olomouc, pana Jiřího Nováka. Můžete ho kontaktovat online na stránkách firmy nebo se mu ozvat na mobilní telefon 777 424 229. Neváhejte si tedy projít širokou nabídku dřevostaveb a být o krok blíž ke svému bydlení snů.

fibichova, 25. 11. 2022
Kategorie: Stavebnictví