Záchytný bod v péči o zdraví pro obyvatele Hořic

ML – Medi s.r.o. je ordinace praktické lékařky MUDr. Evy Šimkové v Barákově ulici v Hořicích. Provozuje standardní činnost obvodního lékaře – poskytuje preventivní i léčebnou péči dospělým pacientům. Certifikát celoživotního vzdělávání má aktuální do roku 2027. Tato lékařka Hořice ordinuje od pondělí do pátku. Od půl osmé do deseti hodin dopoledne přijímá akutní případy bez objednání a od deseti pouze již objednané pacienty. Ordinační hodiny se den ode dne liší.

Kromě klasické péče o pacienty – léčby akutních a chronických onemocnění, každoročních preventivních prohlídek a očkování – navíc (pouze na objednání) poskytuje závodně-preventivní prohlídky a potvrzuje „papíry od lékaře“ – posudek o zdravotní způsobilosti k řízení motorových vozidel nutný pro přihlášení do autoškoly, výpisy ze zdravotní dokumentace, potvrzení způsobilosti pro práci s dětmi a další. Z preventivních důvodů mějte při návštěvě ordinace nasazenou roušku či respirátor. Nehledě na epidemiologickou situaci je vůči lékaři ohleduplné, když projevíte snahu minimalizovat přenos nemoci, s jejíž léčbou vám pomáhá. Potřebujete-li pouze předepsat lék či se jen poradit ohledně zdravotního problému bez nutnosti osobní návštěvy, můžete se obrátit na e-mailovou adresu ordinace – ml-medi.horice@seznam.cz.

Nové pacienty přijímá pouze omezeně. Nechce mít příliš veliký obvod, aby měla na stávající pacienty co nejvíce času a mohla se jim maximálně věnovat. Má smlouvu s pěti českými zdravotními pojišťovnami – Všeobecnou zdravotní pojišťovnou (111), Vojenskou zdravotní pojišťovnou České republiky (201), Českou průmyslovou zdravotní pojišťovnou (205), Oborovou zdravotní pojišťovnou zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (207) a Zdravotní pojišťovnou ministerstva vnitra České republiky (211).

fibichova, 21. 11. 2022
Kategorie: Zdravotnictví