Kvalita oleje může mít vliv na chuť celého jídla

Slunečnicový olej je velmi významnou surovinou při přípravě jídel. Využívá se na smažení, pečení, na zálivky a má své místo v celé řadě receptů. Mnoho stravovacích provozů se bez jeho dodávek neobejde. Stejně jako u každé jiné suroviny i u olejů záleží na jejich kvalitě, která může významně ovlivnit chuť celého jídla. Proto pokud hledáte dodavatele kvalitních olejů je tu pro vás společnost nanollin dodávající rafinovaný slunečnicový olej Masliana. Jedná se o Ukrajinskou značku. „Maslyana“ je jedním z lídrů ve výrobě baleného slunečnicového oleje na Ukrajině. Společnost vyrábí a prodává lahvové produkty v objemech 1 a 5 litrů.

Tento olej je vhodný pro smažení, fritování, pečení, zavařování, salátové dresinky a vaření jakýchkoli jiných druhů pokrmů. Díky němu můžete vytvořit skutečné kulinářské mistrovské kousky s nezapomenutelnými chuťovými kvalitami. To jasně potvrzují četná ocenění, zejména ocenění za první místo v soutěžích „Nejlepší zboží Volyně“ a „Nejlepší zboží Ukrajiny“. Kromě toho je olej Masliana bohatým zdrojem esenciálních vitamínů jako A, D a E a také nasycených, nenasycených a polynenasycených mastných kyselin. Jedná se o vysoce kvalitní, bezpečný, přírodní a ekologický produkt.

Oleje splňují všechny normy ISO o systému managementu a bezpečnosti potravin. Jejich trvanlivost je zhruba 24 měsíců a skladovat by se měly v teplotách 0°C až 30°C. Minimální odběr je 32 palet. Etikety jsou v českém a francouzském jazyce, na základě dohody lze doplnit o další. Dodání 6-8 dní na vámi určené místo. Platba 100 % při objednávce. Oleje jsou dodávané ve vysoce kvalitních, odolných a ekologických PET lahvích. Mimo to společnost dodává také cukr krystal.

Naposledy aktualizováno 22. 11. 2022