Medové potěšení i kvalitní kosmetiku vám nabídne Schellex

Firma Schellex působí na trhu již 30 let. Nabízí široký sortiment kosmetiky, medových výrobků a také různé delikatesy od českých výrobců. Ať už chcete sobě nebo svým blízkým koupit kvalitní péči o tělo, sladkou či zdravou přísadu do kuchyně nebo svíčku, která krásně provoní pokoj, jste na správné adrese.

Z kosmetiky si můžete u Schellexu vybrat ze dvou značek – MESSINIAN SPA a OPEN. Obě jsou do ČR dováženy od stejného řeckého výrobce. Všechny nabízené výrobky MESSINIAN SPA jsou obohaceny o extra panenský olivový olej Kalamata, známý pro své antioxidační a výživové vlastnosti. Kombinace tohoto oleje s přísadami inspirovanými řeckou přírodou (fíky, granátové jablko, rakytník, opuncie, …) vytváří jedinečné produkty pečující o tělo, vlasy, pleť a pokožku při a po opalování. Dále zde od této značky najdete přírodní oleje, vůně, svíčky a různé dárkové sety. Z nové řady OPEN kosmetiky jsou kromě péče o tělo, vlasy a vůní v nabídce antiseptické gely a mýdla na ruce. Ať už preferujete kteroukoli z těchto značek, se Schellex kosmetikou rozhodně nešlápnete vedle.  

O tělo je potřeba pečovat i zevnitř. Další obchodní činností Schellexu je tak bio komerce. Dováží a nabízí různé bio sušené ovoce a ořechy, např. mandle ze Španělska. Mimo to najdete v nabídce i ořechová másla a produkty od značky Sonnentor – bio čaje a koření.

Jste-li milovníky medu, rozhodně si tu přijdete na své. Můžete zde zakoupit různé druhy přírodního medu, medové pochoutky, sirupy, svíčky ze včelího vosku a nejrůznější druhy kvalitní medoviny, mimo jiné např. slovenskou medovinu APIMED. Jelikož je medovina skvělý a jedinečný dárek, nabízí Schellex kromě samotných produktů i exkluzivní dárková balení – kazety a dárkové koše. Máte-li pak pro svůj dárek originální požadavky, neváhejte firmě napsat a vytvoří vám dárkové balení podle vašich představ.

Pokud jste firma prodávající kosmetiku, medovinu či bio produkty a hledáte spolehlivého obchodního partnera, který vám zaručí kvalitu svých výrobků, Schellex nabízí také velkoobchodní spolupráci. Velkoobchodní ceník zašle na požádání včetně dodacích a platebních podmínek.

Naposledy aktualizováno 2. 11. 2022

Jan Serbus, 27. 10. 2022
Kategorie: Dodavatelé