pexels andrea piacquadio 3757942 scaled

Masáže mohou mít pro vaše zdraví mnoho výhod

Masáže si získávají stále větší popularitu. Ještě aby ne, jsou skvělým způsobem, jak uvolnit ztuhlé svaly, zmírnit jejich bolesti nebo zlepšit průtok krve. Masáž je také velmi účinnou relaxační technikou, která pomáhá zmírnit napětí a bojovat se stresem. Masáží existuje celá řada a každému sedne něco jiného. Někdo ocení nejvíce právě relaxační masáž, při které mu masér uvolní ztuhlé svaly a díky vonným olejům s bylinkami se dostane do celkové psychické pohody. Další potřebuje po náročném sportovním výkonu rozmasírovat a uvolnit namožené svalstvo konkrétní oblasti a potřebuje sportovní masáž. Pro chronické problémy se zády mohou pomoct rehabilitační masáže a cvičení. Existují ovšem i speciální masáže pro krásu, omlazení a relaxaci jako je například masáž proti celulitidě nebo manuální lifting obličeje. Při skolióze zase může být užitečná spirální stabilizace páteře.

pexels nothing ahead 3230236 1

Pokud chcete objevit výhody masáží na vlastní kůži, můžete navštívit Masáže Oáza Hlinsko.

Specializací Oázy je řada procedur, které vám zajistí naprostou relaxaci a regeneraci

vašeho těla i duše. Na výběr máte ze široké škály profesionálně provedených masáží, jako jsou Dornova metoda a Breussova masáž, manuální terapie – regenerační léčebné anatomické masáže dle SM systému MUDr. Smíška, čínská masáž Tuina, baňková masáž nebo manuální lymfodrenáž těla.

Mimo to nabízí Oáza Hlinsko také regenerační program pro zdraví. Ten je určen pro všechny, kdo mají nějaká zdravotní problémy anebo jim chtějí předcházet. Program regenerací je možné využít jako individuální regenerační péči v sérii terapií s rychlou profesionální léčbou akutního stavu nebo chronických potíží nebo jako pravidelné individuální lekce cvičení SPS nebo i skupinové lekce. Také můžete využít vícedenní program zaměřený na cvičení SM systému dle MUDr. Smíška. Mimo to také můžete využít pravidelného cvičení v Oáze Hlinsko zaměřeného právě na SM systém a spirální stabilizaci.