pexels destiawan nur agustra 1034940 scaled

Diety vám ke zdravému životnímu stylu nepomůžou

Život v dnešní době dokáže být značně hektický a náročný. Snažíme se každý den balancovat práci, vztahy, společenský život, sport a koníčky. Není divu, že se často cítíme vyčerpaní a energii doháníme rychlými cukry, které nás na chvíli nakopnou. Pak se ale není čemu divit, že váha jde nahoru. A nadváha je ve své podstatě závažná civilizační nemoc, protože se s ní pojí celá řada zdravotních komplikací. Je i možné, že jste ve svém nabitém plánu zkoušeli už různé diety a způsoby, jak se nechtěné váhy zbavit. Diety jsou ale úplně k ničemu. Pokud jakýmkoliv způsobem omezíte stravu, přinese to jen krátkodobý výsledek. Diety omezují příjem kalorií, se kterým se pojí i úbytek živin.

Co ale dělat, pokud chcete zhubnout, mít více energie a začít žít zdravěji? Neexistuje bohužel žádná kouzelná formulka ani pilulka, která by to vyřešila za vás. Existují ale odborníci na výživu a životosprávu, kteří vám mohou s tímto těžkým úkolem pomoct, provázet vás na cestě a dát vám cenné rady. Právě takovou pomoc vám může poskytnout výživová poradkyně Hana Němcová. Tomuto oboru se věnuje již od roku 2009 a za tu dobu pomohla stovkám klientů ke zdravějšímu životnímu stylu. Rozhodnutí žít zdravěji je velký krok a není to cíl, ale cesta. Je to o neustálé práci. Zároveň je ale nezbytné, jak na to jít správně. A pokud sami nemáte vystudováno výživové poradenství nebo netrávíte hodiny a hodiny čtením si odborných zdrojů o tomto tématu, je téměř nemožné, abyste si správně sami zvládli naplánovat zdravý jídelníček, u kterého budete mít dostatek živin a zároveň nebudete přibírat. Vyrovnaný jídelníček by měl zohledňovat váš věk, pohlaví, životní styl, váhu a spoustu dalších faktorů.

pexels nathan cowley 1153369

Hana Němcová řeší správnou životosprávu a výživu organismu a nabízí produkty pro jejich podporu, správnou imunitu a mnoho dalšího. Tak vám pomůže sestavit zdravé snídaně. Zaměřuje se také na problémy podvýživy nebo sportovní výživy. Neváhejte si domluvit telefonickou konzultaci zdarma a uvidíte sami, jaké vaše tělo dokáže se správnou stravou dělat pokroky.

Jan Serbus, 24. 10. 2022
Kategorie: Zdravotnictví