2022 10 19 11 46 58 Window

Psychoterapie vám pomůže zlepšit svůj život

Zatímco v minulosti mohlo o docházení na psychoterapii panovat určité stigma, doba se mění. Dnes je chození na psychoterapii naopak známkou, že člověk na sobě chce pracovat, rozvíjet se a růst, a je to něco, na co může být každý hrdý. Psychoterapie může v mnohém člověku pomoci, terapeut se může stát vaším průvodcem v důležitých životních změnách a rozhodnutích, získáte oporu a bezpečné prostředí, kde se můžete zastavit, zamyslet se, a budete vědět, že na těžké životní situace nejste sami. Důležitý je výběr vhodného terapeuta a metody, která vám sedne. Každý člověk je jiný a vyhovuje mu jiný přístup poznávání a práce na sobě samém.

Psychoterapie NAHED nabízí jednotlivcům, párům ale i lídrům organizací unikátní metodu PROČ. Jde o propracovanou a ověřenou metodu práce, kterou vyvinul a uvedl do praxe Simon Sinek – marketingový konzultant, motivační řečník a autor několika knížek. Základní myšlenka je jednoduchá: Každý dokáže snadno pojmenovat, co v životě dělá. Ať už jde o popis toho, čím se živíme, anebo popis toho, kdo jsme. Je dobré se ale také zamyslet nad tím, PROČ děláme to, čemu věnujeme většinu svého času. Díky definování vlastních PROČ naleznete klíč k tomu, jak opustit zaběhlé zvyky, které vám nesedí, a začít se soustředit na to, co děláte rádi, co vás skutečně naplňuje a co vás může dovést k větší spokojenosti a úspěchu. Psychoterapie NAHED se na tuto práci zaměřuje již od roku 2012 a má s prací s klienty bohaté zkušenosti.

5U8A3275 2048x1366 2

Tato metoda může pomoci i týmům, jejich leaderům a firmám. Kromě metody PROČ nabízí tato zkušená psychoterapeutka také konzultace pro páry a pomáhá jim s řešením vztahových problémů. Nebojte se na sobě pracovat, rozvíjet se a zlepšovat, uvidíte, že váš život může psychoterapie jen zlepšit.

Naposledy aktualizováno 21. 10. 2022

Jan Serbus, 19. 10. 2022
Kategorie: Zdravotnictví