Komplexní služby v oboru transformátorů vám poskytuje společnost TRAFO CZ

Společnost Trafo CZ je nejvýznamnějším českým výrobcem distribučních transformátorů. Tato společnost navazuje na tradici výroby a poskytování služeb společnosti VČE transformátory, takže má za sebou dlouholetou tradici i bohaté zkušenosti v tomto oboru. Trafo CZ v současné době zajišťuje komplexní služby v oboru provozování a údržby distribučních transformátorů. Společnost je smluvním partnerem Skupiny ČEZ a své výrobky i služby nabízí i ostatním zákazníkům z řad energetických, průmyslových a dalších organizací.

Mezi výrobky firmy patří distribuční olejové transformátory ELIN, které dodává v mnoha provedeních, výkonech a napětích svým zákazníkům již od roku 1992. V současné době je instalováno v sítích po celé České republice bezmála 20.000 kusů transformátorů ELIN. Trafo CZ, a.s. je výhradním distributorem italského výrobce suchých transformátorů ALTRAFO pro Českou republiku. Tyto transformátory nabízí vysokou kvalitu, příznivé ceny a krátkou dodací lhůtu. Pro zákazníky z řad investorů a provozovatelů obnovitelných zdrojů jako jsou solární a větrné elektrárny nabízí společnost nízko ztrátové transformátory. U nich totiž s ohledem na státem dotované výkupní ceny elektrické energie je ocenění ztrát vznikajících při výrobě elektrické energie a její dodávce do sítě významně odlišné než u transformátorů sloužících v distribuční síti.

Trafo CZ, a.s. těží ze svých bohatých zkušeností a technologického zázemí v opravárenské činnosti a vedle nových transformátorů nabízí svým zákazníkům rovněž cenově výhodné repasované transformátory. Dále společnost nabízí vazební transformátor určený pro použití v sítích vn a používaný jako součást statického vysílače HDO napájeného z transformátoru vlastní spotřeby stanice. Mimo to společnost nabízí celou řadu služeb spojených s transformátory, jako jsou jejich opravy, výkup nebo pravidelné odebírání vzorků oleje a také nabízí pronájem transformátorů.

Jan Serbus, 14. 10. 2022
Kategorie: Dodavatelé