20211021 122326

Chcete bydlet co nejdříve ve svém? Stavba na klíč je odpověď

Pokud chcete co nejdříve bydlet ve vlastním, už máte pozemek i projekt domu a vyřízená potřebná povolení, pak se vám určitě vyplatí stavba domu na klíč. To znamená, že jedné firmě zadáte celý projekt a ona se o vše potřebné postará. Vy se poté nastěhujete do hotového domu. Tímto způsobem vám odpadnou všechny starosti s tím, zda na sebe dané práce budou navazovat, kontrolování jednotlivých řemeslníků, zda svou práci odvádí opravdu pečlivě i starosti s řešením zpoždění dodávek materiálů a podobně. Když má stavbu na klíč pod sebou jedna firma, vyřeší toto vše za vás. Zpravidla se jedná o profesionály v oboru, kteří za sebou mají již celou řadu úspěšně realizovaných zakázek a proto se můžete spolehnout, že své práci skutečně rozumí a provádí ji kvalitně a precizně.

20220524 121440

Takovou je i společnost BETON-MAK s.r.o. Jedná se o menší stavební firmu, která si zakládá na svých dlouholetých zkušenostech a odbornosti pracovníků, kteří jsou pravidelně proškolováni. Firma realizuje stavby menšího a středního charakteru, proto se na ně můžete obrátit se stavbou rodinného domu.
Z větších zakázek stojí za zmínku, že firma tento a minulý rok dělala dvě rekonstrukce hotelu Falkensteiner v Mariánských Lázních a v Praze, a dále rekonstrukce pro OREA Resorts & Hotels, a tedy jí ani zakázky tohoto rozsahu nejsou cizí. Firma vznikla již v roce 1997 a za dlouhé roky svého působení se stala moderní, stabilní a spolehlivou firmou, která si klade za cíl plně uspokojovat potřeby investorů kvalitní prací za přijatelné ceny. Stavební práce firma realizuje po celé ČR.

Stavební firma BETON-MAK s.r.o. provádí veškeré stavební práce od zakázek malého rozsahu (výměna zárubní, vyspravení omítek, výstavba oplocení atd.), až po kompletní rekonstrukci bytů, RD, bytových domů či jejich výstavbu. Firma se zaměřuje také na cihlové a betonové ploty a realizuje také zámkovou dlažbu.

Naposledy aktualizováno 10. 10. 2022

Jan Serbus, 6. 10. 2022
Kategorie: Stavebnictví