2022 09 27 12 40 10 Window

Firma Stehlík zajistí servis a opravy stavebních strojů i manipulační techniky

Stavební a manipulační technika usnadňuje práci v celé řadě oborů a je jen těžko představitelné, fungovat bez ní. Proto jakmile se nějaký stroj rozbije, pocítí pracovníci jeho nefunkčnost velmi brzy a velmi zásadně. Je tedy důležité, znát spolehlivý servis těchto strojů, někoho, kdo rychle přijede a stroj opraví. Představuje se vám firma Stehlík, která se zaměřuje na servis, opravy a prodej stavebních strojů, zemědělských strojů a manipulační techniky.

Stehlík stavební stroje provádí veškeré opravy a servis strojů v místě nasazení stroje, nezapomíná ani na pravidelné servisní intervaly údržby a vyzná se v celé řadě stavebních strojů mnoha značek, od Komatsu přes Bobcat až po Volvo a mnoho dalších. Firma Stehlík také provádí technické kontroly v místě nasazení stroje na základě nařízení vlády. Firma disponuje přenosným obráběcím zařízením pro renovaci otvorů pro vložení čepů a pouzder stavebních i zemědělských strojů. Toto zařízení umožňuje obrobení vnitřních otvorů, vnitřní a vnější navařování, opracování čelních ploch a drážek pro pojistné kroužky.

2022 09 27 12 39 26 Window

Stehlík manipulační technika se zaměřuje na servis manipulační techniky v místě nasazení stroje, pravidelné servisní intervaly údržby, technické kontroly, dle na revize LPG pohonu, pneu servis a také na opravy hydraulických zařízení. Pro všechny typy strojů firma zajišťuje prodej náhradních dílů. Mezi další služby firmy se poté řadí diagnostika stavebních strojů a manipulační techniky, kalibrace a seřízení softwaru strojů přístrojem Jaltest, a také generální opravy motorů. Mimo to firma Stehlík nabízí také prodej nových stojů značek New Holland a Hydrema a vlastní také bazar strojů. Ohledně oprav, servisu a všeho dalšího výše zmíněného se na firmu Stehlík můžete obrátit v Mladé Boleslavi.

Naposledy aktualizováno 29. 9. 2022