Tradiční uzenářská značka s více než stoletou historií

Výrobce chutných beskydských uzenin vzorně mísí více než sto let rodinné tradice a poctivého uzenářství. Tato firma je symbolem uzenářského mistrovství se smyslem pro kvalitu, což se odráží v jejích výtečných masových specialitách. Přečtěte si, o jaké značce je řeč a jak se stala předním výrobcem prémiových šunek a uzenářských specialit.

Není pochyb o tom, že tato firma vznikla z lásky k řemeslu a kvalitnímu masu z prověřených chovů. Její zakladatel Karel Chodura začínal v roce 1919 ve vyhlášeném řeznictví v Ostravě, aniž by tušil, že jeho jméno bude i po 100 letech symbolem kvality a tradice v oblasti uzenin. Každý výrobek, jenž opustí jejich výrobní závod, v sobě nese dávku rodinné historie a uzenářského umění, což zaručuje skutečný gurmánský zážitek.

Navíc se nebojí ani inovací. S použitím moderních technologií a vysoce kvalitních surovin přišli před nedávnem na trh kupříkladu s prémiovou šunkou se sníženým obsahem soli. Tím jasně ukazují, že i v tradiční firmě lze najít prostor pro moderní trendy, jež vyhoví potřebám zákazníků.

Chutné a vysoce kvalitní uzeniny

Jejich prémiové šunky a salámy jsou vstupní branou do světa gurmánských zážitků, a též symbolem vysoké kvality. Není proto divu, že jsou jedním z předních hráčů na českém trhu mezi středně velkými zpracovateli masa. Pochválit lze i jejich zodpovědný přístup. Využívají totiž pouze to nejkvalitnější maso z prověřených chovů, a to s ohledem na zachování čisté a krásné přírody pro budoucí generace. 

Beskydské uzeniny Chodura nejsou jen pouhým výrobcem uzenin – jsou to strážci tradic, kvality a výtečné chuti. Už více než sto let přinášejí na stůl gurmánské požitky, a to s láskou a pečlivostí, kterou lze cítit v každém kousku jejich vysoce kvalitních produktů. Připojte se k těm, kteří si váží pravé chuti uzenin a podpořte rodinnou tradici, která přináší explozi radosti pro chuťové buňky. Beskydské uzeniny Chodura – chuť, na kterou jen tak nezapomenete!

Redakce, 4. 12. 2023
Kategorie: Dodavatelé